El club de judo Reshinkan ha organitzat tres campus de judo a Cala Rajada, durant el mes de juny 2011








   El Renshinkan ha organitzat durant aquest mes de juny tres campus de judo amb la col·laboració d'altres equips de Mallorca. El club Reshinkan te un conveni amb un conegut hotel de la zona (L'Hotel Bellavista), que permet oferir als participants allotjament i alimentació en l'hotel, mentre que la part espotiva se du a terme en el tatami del club. La proximitat del club amb l'hotel facilita el desenvolupament de les activitats.
   Els primers a prendre part han estat els esportistes del propi Renshinkan amb una participació de 38 esportistes. La setmana passada va ser l'Escola Esportiva Mañes que va participar amb 27 persones i el cap de setmana passat  (darrer de juny) va participar el club l'Olímpic amb 18 participants.



  Tots els clubs coincideixen en l'importància de la convivència d'aquests al-lots i al·lotes, com a primer objectiu, ja que per a molts aquesta és la primera vegada que surten sense els seus pares.  A part del judo,esport del qual tots practiquen, se fan moltes activitats fora del club coma ara anar a la platja, excursions, jocs...



   En definitive uns dies inoblidables que fa que gairebé tots els nins i nines pensin repetir l'any vinent.