Els amfitrions guanyen la XX edició del Trofeu Internacional Reshinkan



Els noruecs del BK-JUDO Norway obtenen el segon lloc

    El passat dissabte el Pavelló esportiu Miquel A. Nadal es va tornar a vestir de gala per acollir a una de les competicions on es va veure el millor judo absolut i l'escolar de les Illes. Una vegada més l'organització Renshinkan va ser gairebé perfecta, amb una posada en escena i una organització impecable. Tot això fa d'aquesta competició la que més ressò té a les nostres Illes i part de del territori nacional. De fet hi varen participar l'Equip Nacional de la ONCE., el  BK-JUDO Norway, el Dojo Formentera, el SAMYD d’Eivissa, el Haruka i el Pascual Calbo de Menorca, a més  l’ Olímpic, l’Ajub, Edman, MNord judo, Taikukan i, l'amfitrió, el Renshinkan
   El trofeu Renshinkan estava reservat a dues categories la cadet i l'absoluta. Enguany s’ha implantat la categoria infantil. S’hi varen inscriure 153   esportistes que van prendre part dels diversos combats organitzats per a cada categoria.
   La presentació de l'acte va començar puntual, així  com estava previst, a les 17:15 h i va anar a càrrec de la delegada d'Esports de Manacor, Bel Febrer. La clausura va estar a càrrec del president de la Federació Balear.
   El Club Renshinkan va ser el vencedor d'aquesta nova edició, la segona plaça va ser per al club escandinau BK-Judo i la tercera va ser per l’Olímpic (Palma) .

   Els medallistes del Club amfitrió són els que detallem a continuació: 
 
Medalla d'or: Neus Pou Jiménez, (or en la cadet i bronze en la sènior) Sergio Franco (or en categoria cadet i a l’absoluta) i  Miquel Cabrer.

Medalla de plata: Jaume Maimó (Plata a la cadet i bronze en l'absoluta), Tomàs Pedro Fiol, Laura Rosselló, Àlex Vives Rico Schwonke.

Medalla de bronze: Manolo Fernández, Miquel A. Cabezuelo, Sebastián Wnuck , Medí Rabaï, Jaime Fernández , Lluís Galian i Junior Flores.