SALVACIÓ...?

Andratx 6 - Escolar 0

Derrota contundent en un partit avançat de la propera jornada

 
Regional Preferent
Andratx 6 - Escolar 0

 
 La cosa pinta malament. No m’hauria pensat mai que a les alçades de competició que es troba l’Escolar, a quatre partits per al final de temporada i donat que tan sols es necessitaven 3 punts més per assegurar la categoria, estaríem en una situació una mica complicada per aconseguir la tranquil·litat. Els propers partits no són d’allò més esperançadors, ja que el proper dia 1 de maig es juga davant el Son Ferrer, líder de la categoria i que vendrà a confirmar la seva primera posició; també hem de jugar amb el Serverí, que es troba igualment dins el bolic de situacions complicades.
Ahir es va avançar el partit que s’havia de jugar el diumenge 24 davant l’Andratx, un dels forts de la categoria, i la desfeta fou d’aquelles que fan mal, amb un resultat contundent. Seguim amb la tònica de perdre partits i això afecta l’estat d’ànim de l’equip. Tot i que s’intenta, les coses no surten.
Esper que aquestes vacances siguin un revulsiu per a l’equip i que les panades ens ajudin com a mínim a guanyar un partit.
 
Manuel Muntaner
Pilotes Fora
Una iniciativa d’Ona Verda