Els judoques del Reshinkan, Neus Pou i Sergi Fullana seleccionats per l'estage de Barcelona.









Preparen el campionat d'Espanya Escolar i de la Joventut

   Convocats pel seleccionador català cadet, Jordi Garcia, es van reunir aquest cap de setmana a Barcelona al voltant de 70 joves judokes vinguts d'Andorra, Mallorca i la resta de la comunitat amfitriona, Catalunya.  L’objectiu era treballar a fons en aquesta primera presa de contacte cara al Campionat d'Espanya Escolar i de la Joventut que se celebrarà a principis de maig a Formentera.

   Els membres de l’equip mallorquí van ser 4 professors i 16 esportistes representant a la quasi totalitat dels clubs de la nostra illa, entre ells Neus Pou i Sergi Fullana. Amb ells hem tingut una xerrada perquè ens expliquin les seves impressions  al voltant  d’aquest viatge.


Què tal per Barcelona?
   - Ha anat prou bé, el poble allà on anàvem no estava gaire enfora. No hem vist gaire cosa per què estàvem entrenant o a l’hotel. Ens va agradar molt, ho repetiríem .

Com eren les classes?
   - Al principi fèiem encalentiment, però no molt de temps, després un poc de tècnica i després combats. De tècnica, el primer dia al matí varem practicar com rompre el kumikata i el capvespre seguírem, el 2n dia varen ensenyar a passar de dret a enterra, després d’aquesta classe ens varen fer un a xerrada d’arbitratge. El capvespre de tècnica no en varem fer, varem practicar nagekomis. Després de cada classe fèiem relaxació, i els combats eren a 3 minuts. Per jo no eren classes molt dures, diu na Neus que el que passa és que la gent era bona i els combats eren forts. Eren molt intenses però, a la vegada, molt divertides diu en Sergi

Hi havia molta de gent?
   -De gent n’hi havia prou però la majoria eren nins, perquè de nines n’hi havia molt poques. Érem devers 70 persones.Hi havia gent de Catalunya i Andorra.




Vareu fer molts de combats?
   -Per classe per ventura en fèiem 5 o 6, però eren intensos.

Donàveu canya o vos la donaven a vosaltres?
   -Hi havia persones que eren bones, però n’hi havia que no ho eren tant,  el nivell estava prou igualat

Què va ser el més interessant de l’estatge?
   - L’entrenament del matí del segon dia perquè ens va entrenar la campiona d’Espanya femenina,  na Vanesa Garcia, que havia anat al campionat  del món de Tokio

Us servirà, aquest stage, per al campionat de Balears?
   - Neus : Pens que a jo me servirà pel campionat, he après coses noves.
   - Sergi: Jo, particularment, vaig aprendre molt i crec que me servirà per afrontar el campionat de Balears”.