Escolar, 0 - Cardassar, 0

Preferent
Escolar 0 – Cardassar 0
11è classificat

Poques coses es poden dir del partit del diumenge, molt de joc al centre del camp per part dels dos equips i amb poca efectivitat de cara a porteria. Un partit molt avorrit i un resultat just. No sé si és que es tenen ganes que acabi ja la temporada, però dóna la sensació que l’equip està cansat o amb poques ganes de jugar, ja que s’intenta però les coses no surten.

3ª Regional
Montaura 1 – Escolar 1
13è classificat

Juvenils
Escolar 3 – Penya Arrabal 0

7è classificat

Batussa a la meitat de la segona part: l’àrbitre expulsà, d’una tacada, cinc jugadors del Penya Arrabal i s’ha acabat el partit que anava amb el resultat d’1-1. La primera part fou clarament favorable a l’Escolar, davant un Penya Arrabal bastant fluix i que ja anava escalfant l’ambient. Una vegada començada la segona part, hi va haver una baralla al centre del camp i, arran d’una entrada dura per part d’un jugador del Penya Arrabal, l’àrbitre va treure la primera vermella. A partir d'aquell moment ja fou un recital de cartolines vermelles, com a conseqüència de les protestes del Penya Arrabal. A causa de les expulsions, l’àrbitre donà el partit per acabat amb el resultat de 3-0 a favor de l’Escolar.