Han participat
 vuit equips:


- Tierra verde,
- Cinco naciones,
- Las americas,
- Ecuador top,
- Door Doorate,
- Orange,
- Los amigos del futbol
- Los cipraos.


Cinco naciones, a la foto, guanyador del torneig

Lla tercera edició de la Copa Integració organitzada pels Serveis Socials de l'Ajuntament de Capdepera.
Aquest any, com a novetat i per potenciar la barreja entre persones de diferents cultures, s'ha introduït la regla que cada equip havia de disposar d'almenys quatre nacionalitats entre els seus jugadors.


El dia  del sorteig

Així s'han apuntat vuit equips: Tierra verde, Cinco naciones, Las americas, Ecuador top, Door Doorate, Orange, Los amigos del futbol i Los cipraos.


Ecuador top, segon classificat

El torneig ha durat un dia sencer i ha resultat campió l'equip Cinco naciones, format per: Jose Vidiella, Valentín Rodríguez, Paul Paweleski i Adolfo Rodríguez (d’Uruguai), Kevin Lequini (d'Alemanya), Carlos Bertchol, Luís Miguel Carrizo, Gustavo Pesoa i Diego Domínguez (d'Argentina), Konstantin Nicolof (de Bulgària) i Horacio Acosta (de l'Equador).
Els quatre primers equips han guanyat 40 bosses de premis (entre ells un rellotge) atorgats per la Conselleria d’Afers Socials, Promoció i Immigració de les Illes Balears. Als dos primers, 20 entrades per veure el Mallorca FC a l'Ono Estadi de Palma de Mallorca, a més de les copes corresponents als tres primers classificats.


L'afició

Agraïm el suport i col·laboració a Pep Fuster, Pep Medina, Daniel Molina i al Departament d'Esports de l'Ajuntament de Capdepera.


Door DoorateLas americasLos cipraos.
 Tierra verde