El pilot de l'Illes Balears Ballooning, segon el el Campionat de Catalunya

 L’equip d’Illes Balears Ballooning (Jordi Aracil, Javi Macarro i “Chan”) ha demostrat una vegada més que es troba 3entre els millors d’Espanya, lluitant fins al darrer dia per la victòria en el campionat de Catalunya. Aquest campionat ha estat el de més alt nivell dels últims anys, i ha comptat amb la presència dels millors pilots de l’Estat.

Per la necessitat d’aconseguir punts per al rànquing de classificació del pròxim campionat mundial de globus, es va ajuntar un ventall d’autèntics campions de l’aire, amb l’objectiu d’assolir una bona posició en la graella de sortida del campionat d’Espanya, que se celebrarà d’aquí a dues setmanes. El nombre de participants va ser de 18 globus i les proves es varen celebrar entre el dijous dia 11 i el diumenge dia 14, a Lleida.

 

Image 

 

Amb un total de 6 vols i 14 proves sobre terres catalanes, el jove pilot de Capdepera aconseguí el segon lloc, en un frec a frec amb el pilot local Angel Aguirre. Ambdós pilots es jugaren el campionat després del quart vol. Aleshores, l’avantatge sobre el tercer classificat era tal (més de mil punts) que el podi no es trobava en perill. En canvi, les diferències entre els dos primers anaven oscil·lant de 10 a 50 punts.  Amb aquesta situació s’arribà a l’últim dia de competició. Al “tot o res”. El pilot català va estar més fi i s’endugué la victòria. L’equip mallorquí va lluir el dorsal número 1 durant tot el campionat, ja que havien estat els guanyadors del 2006, però aquesta vegada no es pogué repetir la victòria. Després de felicitar el campió i de recollir el trofeu, els membres de l’Illes Balears Ballooning tornaren a Mallorca, on es troben a l’espera d’atacar el Campionat d’Espanya, que també se celebrarà a Lleida. El globus està patrocinat per ISCOMAR, pel que va a desplaçaments, i pel GRUP GABELLÍ, quant a despeses del campionat. Sense aquestes ajudes, la seva participació seria impossible. Illes Balears Ballooning ofereix serveis de publicitat aèria i vols de passatgers sobre Cala Rajada i Capdepera.

 

Tel 607 647647

 

www.ibballooning.net