Escolar, 3 - Platges de Calvià, 2

Regional Preferent
Escolar 3 – Platges de Calvià 2

16è classificat
Quan al minut 35 veus un marcador a favor de 3-0, penses que molt malament han d’anar les coses com per perdre el partit, i més si durant tota la primera part l’Escolar ha estat l’amo i senyor del partit, amb els gols de Benji, Isma i Edu. Tot i que el Platges també va tenir les seves ocasions, i fins i tot va estavellar una pilota al pal a la treta d’una falta, l’Escolar va dur el pes del partit fins al minut 45. A la represa, la truita es va girar i fou el Platges el que va dominar totalment la situació, creant ocasions, fent un altre pal i tenint l’Escolar embotellat dins el seu camp fins que, a falta de 15 minuts aconseguí el 3-1. Pràcticament al final, arribà el 3-2 i fou llavors quan es començà a demanar el temps per al final del partit. Cal esmentar l’esforç físic que va fer l’Escolar per tal de mantenir el marcador a favor. Tres punts d’or que donaran una empenta important a tota la plantilla per afrontar un mes de febrer decisiu per a les aspiracions de l’Escolar de mantenir la categoria, ja que ens enfrontem a equips que estan en la mateixa situació que nosaltres. Un diumenge més, en Mariano es trobà amb una situació de manca de jugadors i amb la necessitat de convocar un juvenil (Alex Murillo), que per cert va fer un gran partit.

3ª Regional
Vilafranca 2 – Escolar 4
13è classificat

Juvenils
Platges de Calvià 0 – Escolar 1
9è classificat
No sabem exactament què va passar, però sembla ser que hi va haver “tangana” al final del partit entre els jugadors locals i el públic.