Image

A la web del Consell de Mallorca hi trobam aquesta informació: 

El Departament d’Esports del Consell de Mallorca organitza enguany el Circuit 3 x 3 de futbol al carrer adreçat a nins d'entre 6 i 15 anys, que començarà el proper dia 13  d’octubre i es perllongarà fins a dia 11 de novembre. L'any passat hi participaren 1.400 nins i nines repartits en 300 equips i enguany es preveu que s'arribi a una xifra semblant.

La filosofia d'aquest torneig, que en aquesta edició es presenta sota el lema "El repte és al carrer", és fomentar l'esport entre els més petits i joves. El circuit compta amb la col·laboració de la Federació de Futbol de les Illes Balears, l’Institut Municipal d’Activitat Física d’Inca i els ajuntaments de Palma, Pollença, Sencelles, Sóller, Campos, Manacor i Capdepera.

El fet és que serà precisament a Cala Rajada, i concretament a la Plaça dels Pins, on aquest circuit es posarà en marxa, aquest dissabte, dia 13.

Segur que els més menuts ens delitaran amb una bona exhibició de futbol.

(*) NOTA DE REDACCIÓ: La redacció de Cap Vermell trobam a faltar la informació directa per part de l'Ajuntament de Capdepera, que alguna cosa sabrà, o no?. És una llàstima que sols comptin amb nosaltres per segons quines coses i que se'ns faci no res en altres. Esperam no haver de repetir aquest comentari moltes vegades.