Els verds es fan forts en es Figueral
ESCOLAR, 2 - ANDRATX, 0



Regional Preferent
Escolar 2 – Andratx 0
10è classificat

Escolar:
Tòfol, Angel, Solivellas, Joan Ferrer, Nicolás, Del Canto, Jaume Moll, Benji, Jaume Faba, Moyà i Isma.

Substitucions: Sow Abdoulaye per Nicolás (min.49), Eduardo Muñoz per Joan Ferrer (min.56), Soto per Angel (min.67) y Marc Piris per Del Canto Duran (min.78)

Andratx: Francisco, Sergio, Joan Calafell, Jordi Monserrat, Ramon, Morey, Muñoz, Vives, Ricardo, Fernando i Enrique.

Substitucions: Jaume Alemany per Muñoz (min.52), Santiag per Vives (min.65), Marc Sastre per Enrique (min.76) i Cabedo por Fernando (min.85)

Àrbitre: Juan Domínguez Mayol.

És el de sempre, l’Escolar es creix davant els forts de la categoria. Però cal a afegir que, a banda de la motivació extra d’aquets partits, ahir es va plantejar molt bé el partit i es va jugar millor. Encontre molt seriós en defensa, sense complicacions, i el centre del camp funcionant a ple rendiment, davant un Andratx que també té molt clares les coses a fer. Insistesc que es va saber controlar defensivament el partit, en tot moment, i aprofitar al 100 % les nostres ocasions. La primera part fou un anar i venir de la pilota, sense perill seriós per a cap de les dues porteries, a banda d’ocasions molt esporàdiques dels dos equips. Fou als primers minuts de la segona quan Isma, des de fora de l’àrea, engaltà un tir a porta que va significar el primer gol i que va fer aixecar la gent de la cadira; després, arran d’una falta al cantó de l’àrea contrària, Jaume Moll va treure magistralment al primer pal i Benji, de cap, s’avançà al seu marcador i deixà establert el resultat definitiu. En definitiva, un bon partit que, a més, torna la calma al vestidor i deixa bon gust de boca per a afrontar, la setmana que ve, un partit també complicat, davant el Son Ferrer, que ara és el líder de la classificació. Enhorabona a tots.


 
3ª Regional
Puigpunyent 0 – Escolar 8
10è classificat
L’equip contrari va pagar els plats romputs de la setmana passada.
 
Juvenils
Jornada de descans
 
Cadets
Son Sardina 1 – Escolar 6

8è classificat
Els cadets segueixen en ratxa.
 
Futbol Femení
Escolar 2 – Pilares La Soletat 4
 
Infantils F11
Escolar 4 – Calvià 6
 
Alevins F11
Escolar 10 – Xilvar 0
 
Alevins F7
Escolar 9 – Porreres 0
 
Benjamins F7
S’Alqueria 3 – Escolar 10
 
Benjamins F8
Escolar 13 – Pollença At 1
Pollença 0 – Escolar 1
 
Prebenjamins
Algaida 2 – Escolar 5
Escolar 0 – Espanya 8
 
Manuel Muntaner
Pilotes Fora