L’Escolar de Preferent, humiliat

Alaró, 5
Escolar, 0







Escolar de 3a Regional

Regional Preferent
Alaró  5 – Escolar 0

13è classificat
    No sabia si en comptes de posar l’Escolar, més valia posar Alaró-Llampugues, ja que es va canviar de dia el partit per la fira, i  el proper partit es juga en dissabte ja que una discoteca de Cala Rajada acaba la temporada i és molt important que hi puguin anar i endur-se'n les claus, i com que l’Esporles (segon classificat) vendrà a passar l’horabaixa, tot controlat. El cap de setmana passat ja hi va haver jugadors que tancaren la discoteca i jugaren 90 minuts davant l’Artà i no va passar res, tot i que no és el més adient. Després de veure que ahir a la grada hi havia bastants jugadors de preferent mirant el partit de la Tercera, em va fer pensar si el que volien era anar a veure un equip que sense fer renou ens dóna una lliçó de ganes i de lluita fins al darrer alè, encara que els seus jugadors també pogueren anar a la fira i fins i tot alguns a fer-hi feina. Està clar que aquest partit és per a oblidar i per a aprendre de les errades, però també està clar que, de moment, els viatges, les fires, les motos, la discoteca i altres herbes són més importants que fer un bon paper dins el camp fins i tot perdent. Tan sols vos donaré una dada: en 90 minuts de partit, l’Escolar va ser capaç de passar-se la pilota cinc cops seguits només en quatre ocasions. Amb això vos ho he dit tot.
 

3ª Regional
Escolar 2 – Es Raiguer 2
4art classificat
   Anar a veure la 3ª és tot un espectacle, ja que lluita i entrega no en fan falta, si de cas en sobren. Una Tercera Regional que a mesura que van passant els partits agafa confiança i consistència, de moment amb dues victòries i un empat. Del partit d’ahir em va sobrar una mica el fet de conduir una mica massa la pilota en comptes d'intentar un futbol fàcil, al primer toc i sense perdre pilotes fàcils al centre del camp. Es va començar amb un gol de Tomeu Pascual i amb una errada de la defensa i porter, Es Raiguer aconseguí empatar el partit. A la represa, l’equip contrari es va avançar en el marcador, però l’Escolar no es va rendir fins que Marcos Torres aconseguí l’empat definitiu. Els 10 minuts finals foren d’infart, amb 10 jugadors per l’expulsió de Joan Ribot, i amb l’Escolar embotellant el contrari i amb clares ocasions de marcar.



En definitiva, un equip que es va fent fort i que és segur que ens donarà moltes satisfaccions. Una setmana més, Abdulai fou el millor amb diferència, no acaba mai la corda. En el seu moment no tenia els papers en regla, però el Mallorca Juvenil n’estava molt interessat en els seus serveis, i això vol dir qualque cosa. En canvi aquí, jo ho veis.

Juvenils
Poblera B 3 – Escolar 0

12è classificat
 
Cadets
Mallorca 5 – Escolar 0
10è classificat
Al Mallorca no li fan un gol ni de penal, cosa que ens omple de goig, malgrat l’Escolar perdés el partit, ja que fou en Pau Servera el que el va aturar.
 
Infantils
UE Poblera – Escolar
Partit ajornat
 
Alevins
Jornada de descans
 
Benjamins F7
Escolar 8 – Cala D’or 0

 
Manuel Muntaner
Pilotes Fora