ESCOLAR, 1 - ARTÀ, 1

Regional Preferent
Escolar 1 – Artà 1

8è classificat

Primer derbi comarcal de la temporada, i aquest davant l’etern rival, l’Artà. Personalment, del partit tan sols en puc treure una conclusió, i és que no es va perdre, ja que els derbis són partits en què es veu poc futbol i ahir no va ser diferent. Noranta minuts, dels quals la primera part fou per a l’Escolar i la segona per a l’Artà. El que sí que es va veure foren dos grans gols, primer l’Escolar al minut 50, amb un xut de fora de l’àrea de Manu Trini, i l’empat de l’Artà, també amb un xut espectacular des de llarga distància. Es varen viure les situacions típiques d’un derbi, amb molta cridòria a les grades, on per cert hi havia molta gent, i tensió al camp i a les banquetes. Ja al final del partit, no es va xiular un penal a favor de l’Escolar i l’Artà estavellà una pilota al pal que per sort no va entrar; l’Escolar es va quedar amb 10 homes per l’expulsió de Miquel Ferrer per vermella directa. L’actuació de l’àrbitre fou més que discutible, tant per una banda com per l’altra. En definitiva, del que es tracta és de puntuar i ahir es va fer. No deixava de ser un partit més.

Tercera Regional
Spt Sant Marçal 1 – Escolar 2

2on classificat

Els de Hansi tornen a guanyar i es mantenen a la segona posició.

Juvenils
Escolar 6 – Xilvar 2
12è classificat

Si un mira el resultat, pensa que va ser un partit fàcil per a l’Escolar, però després de tenir fins a dues ocasions clares en el primer minut, el Xilvar no va desaprofitar les dues vegades en què va arribar a porta i va posar les coses molt costa amunt, amb un 0-2. Per sort es va reaccionar i al final de la primera part ja anàvem 3-2 i controlant el partit. A la segona, més del mateix, amb domini clar de l’Escolar i afegint tres gols més al marcador. Cal esmentar el gran partit que va fer Alex Murillo.

Cadets
Escolar 1 – Sant Francesc 3

Tot i enfrontar-se a un dels forts de la categoria, l’Escolar va plantar cara, però quan tens problemes a la porteria, resulta complicat guanyar partits.

Infantils 1ª
Escolar 0 – At S.Ferriol 6

Aquest any serà complicat mantenir la categoria.

Alevins 2ª
Escolar 14 – Son Ferrer 0

Els d'Isma i Àngel arranquen amb un contundent marcador. Si l’any passat els Alevins ho passaren malament per salvar la categoria, aquest any hi ha un bon equip i es poden fer coses interessants.