Bons resultats dels gabellins participants a la I TRIATLÓ PLATGES DE CALA MILLOR

Diumenge dia  5 de setembre de 2010 va tenir lloc la I TRIATLO PLATGES  DE CALA MILLOR a sa punta de N’Amer. Un gabellí,  Tomeu Massanet “Guitarró” va quedar en una extraordinària segona posició de sa classificació absoluta, completant el 500m de natació, els 12 Km de Mountain Bike i els 3.2 Km de carrera a peu amb un temps de 53 minuts i 36 segons,  a menys d’un minut del guanyador de la prova.

No va ser s’unic gabellí  del podium ja que na Melina Sagrera i na Montse Cruz quedàren segones en la categoría de relleus femenins

Va ser una gran jornada de triatló amb una participació de més de 100 atletes.
  Altres gabellins que van participar son en Carlos Blanes (pos. 21), en Michel Herman (pos. 23) en Fernando Mingorace (pos. 32) i en Pedro Martinez, (pos. 49). En categoría de relleus participàren en Xisco Nebot i Biel Nebot (pos. 7) i en Christian Troppa i Luci Flaquer (pos. 12)

Us recordam que el proper dissabte 25 de setembre tindrà lloc la II TRIATLO PASTA PASTA CALA AGULLA 2010.