* Primera victòria del cadet masculí en els play-off d'ascens

Minibàsquet Masculí
Capdepera, dissabte 24/4/10; 12h.

Atlètic Escolar 79 – Bàsquet Manacor 28

Bon partit dels minis, en el qual participaren tots anotant cistelles i en què va predominar el joc en equip. L’ús de la passada ens va possibilitar aconseguir llançaments sense oposició. Per destacar, el bon joc de Marc, que es va mostrar efectiu en la captura de rebots, en l’1 contra 1 i  anotant amb gran facilitat. Felicitacions a tots.
Després d’això vàrem anar a dinar els nins i els pares, una vintena, i vàrem passar un bon mig dia tots junts.

Nico Irigoin
-----------------------------------------------

Infantil Maculí
Capdepera, dissabte 24/4/10; 17h.

Atlètic Escolar 42 – Santa Maria 44

Partit molt complicat el disputat pels nostres infantils. Ens enfrontàvem al tercer classificat de la categoria. Nosaltres partíem sabent que aquest equip ens havia guanyat de 47 a la primera volta i, en cap moment, ens esperàvem poder disputar el partit.
Tot el partit va estar dominat pel nostre equip, arribant a tenir un avantatge d’ 11 punts en el segon quart, però una petita reacció de l’equip visitant va deixar el marcador de 21-20 en el descans.
Després del descans el nostre equip sortí molt adormit i el Sta. Maria no ho va desaprofitar.
S'arribà al final amb un marcador molt ajustat, tenint ambdós equips l'oportunitat per guanyar, però la poca experiència dels nostres i la fortuna dels visitants van fer que el partit es decantés cap a al Santa Maria.
Hem de tornar a donar les gràcies als nostres jugadors que, davant un equip teòricament molt superior al nostre, varen plantar cara. Inclús podem dir que el nostre equip va ser millor.

Pròxima jornada: descans

J. Antonio  Ferrera
----------------------------------------

Infantil Femení
Sóller, dissabte 24/4/10; 10h.

Joventut Mariana 53 – Atlètic Escolar 49

1r període (18-10), 2n període (3-10), 3r període (19-11), 4t període (13-18).

Aquesta setmana ens enfrontàvem a un rival fort, però no estàvem disposades que ens apallissessin. I això malgrat presentar-nos amb 8 jugadores, perquè teníem tres baixes, dues de les quals ens van acompanyar i ens feren de delegades i reporteres. No ens va importar donar-ho tot. Durant tot el partit demostràrem que som un equip i que sabem jugar com a tal; molt bon balanç ofensiu, amb rotació de baló, aconseguint bones passades a les companyes desmarcades, i jugades d’1 contra 1; en defensa, molt pendents de frenar la jugadora amb baló per llavors recuperar la nostra. Per mi, en general ha estat un dels millors partits de la temporada, malgrat no haver guanyat. La meva felicitació a totes.

Pròxima jornada: Dimecres 28/4/10 a les 18.30h al Poliesportiu Es Figueral
At. Escolar – Dakota Alcúdia.

Susana Barrantes
----------------------------------------------------------

Cadet Masculí
Port de Pollença, diumenge 25/4/10; 10h.

Eu Moll 50 – Atlètic Escolar 57

1r període (12-14), 2n període (11-6), 3r període (12-14), 4t període (15-23).

Primera victòria en els play-off d’ascens dels nostres cadets. Quant començàrem el dia, pareixia que tot ens anava en contra, perquè ens presentàrem només amb set jugadors. En la primera meitat, en Ferran es va lesionar el turmell, però, malgrat els problemes, l’equip va aconseguir marcar el ritme del partit (sabíem que havíem de jugar lent, sense malgastar energies i intentant dominar el rebot defensiu). En la segona meitat ens va comparèixer un altre efectiu, què va ajudar a augmentar la intensitat i aquesta intensitat va provocar que rompéssim el partit a favor nostre.
Aquesta setmana ens hem trobat amb una situació realment difícil, però els jugadors, un cop més, i per a la meva sorpresa, han demostrat la seva enorme maduresa i el seu amor per aquest esport.
Volem desitjar una prompta recuperació d'en Ferran.

Guillermo Mir
--------------------------------------------------

Júnior Masculí
Capdepera, divendres 23/4/10; 21h.

Atlètic Escolar 55 – Bàsquet Mallorca 71

Ens donaren una lliçó d’actuació grupal per part del Bàsquet Inca. Partit molt fluix dels nostres, que oferiren una de les seves pitjors actuacions. Com sempre, els millors foren Jeorge i Fran, amb un absolutament desaparegut Agustí, que és capaç del millor i del pitjor. El millor del partit va ser una discussió entre dos jugadors nostres edn què un li digué a l’altre: Que te calles, mendrugo!!! Nomes faltava que li diguési “berzotas” i “alcornoque”. I és que som elegants per insultar i tot. Actuació arbitral correcta, actuació de la grada incorrecta.

Albert Llull

Sènior Femení 2ª Autonòmica
Alcúdia, diumenge 25/4/10; 9,30h.

Dakota Alcúdia 51- Atlètic Escolar 37

UE UE UE paperillo, paperillo!!! Ens n'anàrem a Alcúdia (i jo el primer) pensant en una victòria fàcil i ens donaren un repàs de quatre parells de collons de mico. Una bona cura d'humilitat per part d’en Tofol i les seves. Suposam que desprès del partit, la seva jugadora nº 7 tornà al psiquiàtric i li donaren la medicació adient a lo seu. Trec la conclusió que això de jugar a les 9 del matí no és massa apropiat quan tens un equip de “pákaros de la noche” per molt que fessin bonda el dissabte vespre. Dos partidets i per avall Paco. Això ja esta fet.

----------------------------------------------------

Sènior Masculí 1ª Autonòmica

Manacor, diumenge 25/4/10; 18,30h.

Bàsquet Manacor  69 – Atlètic Escolar 60

1r període (12-16), 2n període (9-13), 3r període (11-9), 4t període (16-10), període extra (21-12).

Partit amb dues parts molt diferenciades. Primera part, que foren els 30 primer minuts de partit, en què l´Escolar va anar davant en el marcador sense fer grans coses, però controlant el marcador, fins que arribà la segona part,  que en realitat fou el darrer quart i la prorroga, quan l’ ansietat ens va guanyar. En el minut 46 en varen passar davant en el marcador i aconseguírem provocar una prorroga que vàrem donar per perduda ja dels de principi, amb errades greus defensives i amb un gran encert del Manacor en triples (en 40 minuts ens havien fet un triple, i en 5 minuts de pròrroga en varen fer 3), amb massa pilotes regalades i males eleccions de tir, tot això sumat a la falta d’efectius (7 sèniors i 1 júnior), cosa que ens varen dur a la primera derrota en el torneig.