* Després d’un ajustat partit i una pròrroga, els minis guanyen al líder invicte de la categoria.

* La rimera autonòmica segueix al capdavant del Trofeu Serra, sense conèixer la derrota.

* L’infantil masculí causa molt bones sensacions  guanyant a Alcúdia.

Minibàsquet Masculí
Felanitx, diumenge 11/4/10; 10h

Sant Alfons Bons Acabats 58 – Atlètic Escolar 64

1a meitat (18-18), 2ª meitat (29-29), Pròrroga (11-17).

“HEM GUANYAT AL LÍDER”

Partit emocionant per la igualtat en el marcador durant tot el partit. La bona feina defensiva dels al·lots va permetre tenir  opcions de llevar-li la condició d’invicte al líder de la categoria. Tots els jugadors aportaren alguna cosa per jugar el millor partit de la lliga i té més mèrit encara fer-ho contra un bon equip com Sant Alfons. Només queda felicitar els al·lots i seguir entrenant fort per a millorar, ja que és evident que el marge de millora d’aquest equip és molt, però que molt ampli. La celebració dels nins al final del partit, tots junts abraçats i botant, ens va donar una imatge que val més que mil paraules... Va significar molt comptar amb l’ànim dels pares, mares, jugadores infantils i el vicepresident del Club. A més, un dels pares va filmar el partit i en Pablo, jugador pre-mini, va col·laborar com a delegat i ens va informar en tot moment.

Nico Irigoin.
Pròxima jornada: Capdepera, 24 d’abril. Atlètic Escolar – Bàsquet Manacor.

Infantil Masculí
Alcúdia, dissabte 10/4/10; 18h

Ciutat  d’Alcúdia 20 – Atlètic Escolar 59

Sorprenent partit dels nostres infantils, sabíem que el rival era un dels equips més fluixos de la categoria, però mai ens pensàvem que ens trobaríem un partit tan fàcil.
El partit quasi quedà finalitzat amb el primer quart, on els nostres, amb una bona concentració,  superaren molt clarament el rival, amb un parcial de 2-20.
En el segon quart ens vàrem relaxar un poc però la diferència va augmentar fins arribar al descans amb un 8-31.
En la segona part vàrem seguir sumant i el marcador final va ser de 20-59 i així aconseguírem la tercera victòria de l’any i causàrem molt bones sensacions.

J. Antonio Ferrera

Pròxima jornada: Capdepera, dissabte 17 d’abril. Atlètic Escolar – Joan Capó

Infantil Femení
Alcúdia, dissabte 10/4/10; 11h.

Dakota Alcúdia 50 – Atlètic Escolar 43

1r període (11-14), 2n període (12-11), 3r període (15-3), 4t període (12-15).

Amb aquest partit començam un mini torneig. Els equips són: Joventut Mariana, Andratx, Ciutat d’Alcúdia i Dakota (contra qui ens vam enfrontar dissabte).
Bon partit, amb coses a millorar, però en general s’ha treballat bé. Com sempre ens passa, en algun quart ens desinflam i pareix que se’ns oblida on estam i el que hem de fer. Avui vull felicitar en especial na Catalina, pel bon partit disputat, llàstima que li hagi fet falta tota la temporada per a decidir-se a jugar. Esper que en els propers partits et mostris igual d’animada i es pugui veure la jugadora que s’amaga dins tu.

Susana Barrantes.

Pròxima jornada: Sóller, dissabte 24 d’abril. Joventut Mariana – Atlètic Escolar.

Cadet Masculí
Artà, diumenge 11/4/10; 10h.

Bàsquet Artà 71 – Atlètic Escolar 68

1r parcial (16-17), 2n parcial(14-15), 3r parcial(21- 12), 4t parcial (20-24).

Per començar el play-off d’ascens jugàrem el nostre particular clàssic: Bàsquet Artà – Atlètic Escolar. En la primera meitat hi va haver un intens intercanvi de cistelles i va ser molt emocionant per la igualtat, amb encerts d’ambdós equips. Ens n'anàrem al descans guanyant de dos punts; poques coses més es podien millorar, simplement s’havia de lluitar i jugar al nostre joc, i la clau del partit era aturar el contra atac rival i dominar el rebot. En el tercer quart, l’equip artanenc ens va fer sentir incòmodes i agafaren un avantatge de 7 punts. Però l’Escolar no va abaixar els braços i al quart període va aconseguir remuntar i posar-se al davant a falta de 2 minuts. Demanàrem minut, quan faltaven 8 segons; perdíem de 3 punts i trèiem de fons. Vaig decidir  dibuixar una jugada per acabar llançant un tir de 3; la jugada va sortir excel·lentment, però el triple de l’esperança no va entrar. Vull agrair la col·laboració dels infantils Dani i Chan, que varen estar a l’altura de la nostra categoria. Em sent molt orgullós perquè hem disputat un dels millors partits de la temporada, hem tingut coratge i maduresa. Enhorabona al·lots.

Guillermo Mir.

Pròxima jornada: Capdepera, 18 d’abril. Atlètic Escolar – CB Esporles

Junior Masculí
Capdepera, divendres 9/4/10; 20.30h.

Atlètic Escolar First Sun 66 – Sa Pobla Amer e Hijos 67

1r parcial (22-11), 2n parcial(13-19),  3r parcial (16-16), 4t parcial (15-21).

Aquesta setmana m’ha tocat a mi entrenar els juvenils, a causa de la indisposició de n’Alberto, en un partit molt important. Em presentava a aquest partit ben convençut de desenvolupar un bon joc, però la meva manera de veure el bàsquet no concorda en res amb el joc d’aquest equip, i tal vegada això no va ajudar a aconseguir la victòria. El partit va estar molt igualat, malgrat el bon avantatge aconseguit en el primer quart. L’equip va subsistir únicament amb jugades individuals per part de diferents jugadors, sent incapaços de desenvolupar un joc col·lectiu. Aquesta mancança d’unió i motivació (evidents ja, en els crits de guerra), varen ser la clau per no guanyar el partit.
M’agradaria que la meva reflexió servís als jugadors per adonar-se que el bàsquet és un esport d’emocions, ambició i joc col·lectiu.

Pròxima jornada: Palma, dissabte 17 d’abril. CIDE – Atlètic Escolar

Sènior Femení 2ª Autonòmica
Campanet, divendres 9/4/10; 20.30h.

CE Campanet 38 – Atlètic Escolar 45

Partit sense massa història. Es van disputar dos primers quarts molt bons, però en el tercer l’equip local ens va fer una pressió que ens va complicar un poc les coses. El darrer quart vam tenir la suficient sang freda i es va mantenir la diferència de 7 punts fins al final. Cal destacar el bon partit de na Rebeca i vos vull recordar que: botar baló, agafar-lo amb les dues mans i tornar-lo a botar, són dobles.

Alberto Llull

Pròxima jornada: Capdepera, divendres 16 d’abril. Atlètic Escolar – Joan Capó

Sènior Masculí 1ª Autonòmica
Palma, diumenge 11/4/10; 18h.

Es Molinar 46 – Atlètic Escolar Burger King 73

1r parcial (12-10), 2n parcial (6-22), 3r parcial (19-15), 4t parcial (9-26).

Partit amb clara superioritat, per circumstàncies dels gabellins: per qualitat, per superioritat numèrica (el Molinar es va presentar al partit amb tan sols 7 jugadors), intensitat, criteri, joc i, sobretot, estat físic. Un equip local minvat de jugadors: un per sanció de dos anys, dos per viatge, un per lesió i l’altre desaparegut. Un equip visitant conscienciat per a consolidar aquesta etiqueta de líder del grup, malgrat disputar un primer quart desconcentrats i, en ocasions, perduts defensivament. Vàrem saber dur el partit al nostre terreny  i aconseguir un altre avantatge contundent. Les 6 victòries i 0 derrotes ens consoliden al davant de la taula i esperam acabar aquests darrers quatre partits, al manco, disputant i competint durant tots els 160 minuts que ens queden per a finalitzar aquesta temporada 2009/10. Proper partit, diumenge contra Dakota Alcúdia en  “ Es Figueral”.

Little Wolf!!! Tinc la taula reservada a l’Escorat, amb el cartellet de “Reservado Sr. San Sai” i les forquetes esmolades. Una abraçada.