Cròniques de l'Atlètic Escolar de bàsquet, dies 20 i 21 de febrer de 2010

Minibàsquet Masculí:
Capdepera, dissabte 20/02/10; 12h.
Atlètic Escolar 62 – Santa Maria 31
   Partidàs dels al·lots!! Bona tasca defensiva per aconseguir tenir moltes opcions de recuperar balons sense que el rival pugui llançar a cistella. L’atac va ser fluid i es va anotar amb facilitat. S’esperava un partit molt disputat, però els nins ho varen fer tan bé i sortiren amb tantes ganes i confiança, que des del primer minut es va notar que l’Escolar guanyaria el partit i es faria amb el segon lloc de la classificació. El proper cap de setmana toca jornada de descans, així que organitzarem un partit amistós contra les infantils femenines.
 
Nico Irigoin.
Pròxima jornada: Dissabte 6/3/10 a les 10h.    C. B. Esporles – Atlètic Escolar
 


Infantil Femení:  (DESPRÉS D'UN ANY I MIG GUANYAM EL PRIMER PARTIT!!!)
Capdepera, dissabte 20/02/10; 10h.
Atlètic Escolar 48 – Ciutat Romana d’Alcúdia 40
    1r període (14-8), 2n període (11-13), 3r període (6-11), 4t període (17-12).
Primera victòria del nostre jove equip femení després d’any i mig esperant aquest moment. Vull donar-les la meva enhorabona i recalcar que, quan es fan les coses bé arriba la recompensa.  Vàrem treballar amb el cap fred, sabent el que s’havia de fer: en atac circulàvem bé el baló trobant bones passades; i en defensa pressionàvem al jugador baló fent-los cometre errades en la passada, aconseguint el contraatac a favor. Estic molt contenta amb la feina realitzada, totes les al·lotes han estat concentrades i atentes, cosa que les deman des de tota la temporada. La més sincera enhorabona a totes “estic molt orgullosa de vosaltres”.

Susana Barrantes.
 Pròxima jornada: Dissabte 27/2/10 a Montuiri. Montuiri B.C – Atlètic Escolar

Infantil Masculí:
Capdepera, dissabte 20/02/10; 17h.
Pròxima jornada: Dissabte 6/3/10 a Llucmajor.  Joventut Llucmajor – Atlètic Escolar
 

Cadet Masculí:
Capdepera, diumenge 21/02/10; 11:30h.
Atlètic Escolar 67 – Bàsquet Inca 27
 Carril. F(0p,3f); Regueiro. Ll (12p, 1f); Guardiola. C(10p, 1f); Saavedra. M(2p, 0f); Cruz. C(4p, 1f); Saavedra. T(0p, 0f); Roy. C(2p, 1f); Marí. P(4p, 0f); Pérez. M(2p, 0f); Rico. D(31p, 0f).
1r parcial (23-14), 2n parcial (10-4), 3r parcial (17-5), 4t parcial (17-4).
     Aquest cap de setmana l’Escolar ha tornat guanyar, i de quina manera!! L’equip ha sigut superior en tot moment i demostrant un millor joc que el contrari. El partit  ha sortit tan brodat i tots han respost tan bé, que m’he quedat sense paraules!! Així que només dos consells...a seguir jugant així i, no vos flipeu!! Una setmana més agrair, de part de tot l’equip, la participació dels infantils Chan i Toni.

Guillermo Mir. 
 Pròxima jornada: Diumenge 28/2/10 a Felanitx. Joan Capó – Atlètic Escolar


Júnior Masculí:
Porto Cristo, dissabte 20/02/10; 19h.
Porto Cristo Vermaq 63 – Atlètic Escolar FirstSun 54
    Derrota dels nostres davant un bon rival, ben ordenar i molt seriós. Fer menció al desastrós arbitratge, que si tot i no esser el culpable de la nostra derrota, erigir en protagonista al conegut i desastrós àrbitre que ens tocar. Primer de tot he de demanar disculpes públicament, perquè l’únic responsable de la derrota vaig esser jo, i m’explicaré. Vaig pensar oportú fer-li una gràcia a l’àrbitre i en un moment donat li vaig dir: “tio, si te portes, te convidaré a una cerveseta i un plat de jamón”, sembla que això a n’en Mohamed no li va fer molta gràcia, i arrel d’això ens va fer un “traje” a mida. Gran esforç dels nostres xavals, que remuntaren 20 punts de desavantatge arribant-nos a posar a 3, però no fou possible capgirar el marcador. Bon partit del capità Fran i de Jeorge. Es complir la màxima que diu que si anotes menys punts que el teu rival, perds el partit.

Albert Llull.
Pròxima jornada: divendres 5/3/10 a Capdepera;
Atlètic Escolar FristSun – Sa Pobla Amer e Hijos
 
Sènior Femení 2ª Autonòmica:
Jornada de descans
Pròxima jornada: divendres 5/3/10 a Capdepera; Atlètic Escolar – Joan Capó

Sènior Masculí 1ª Autonòmica:
Pròxim partit: 2ª Fase del Trofeu Balears; Diumenge 28/2/10 a Capdepera;
Atlètic Escolar Burger King – Es Molinar.


1ª autonòmica masculí
proper aprtit BURGUER KING- MOLINAR
dia 28 de febrer, a les 18'00 hores