Cròniques  i resultats de l'Atlètic Escolar de Bàsquet. Dies 12 al 14 de  febrer de 2010

 

 

 

   Abans de donar pas a les cròniques, ens agradaria comentar que, per primera vegada, d’atlètic Escolar ha volgut formar part de la rua de Cala Rajada i Capdepera. Enguany, d’una manera precipitada ens posàrem mans en l’obra quan faltaven només dues setmanes per al carnaval. Estam molt contents per la participació que va tenir la nostra comparsa, ja que varem ser 85 els integrants. Per nosaltres ha estat un plaer fomentar la convivència i el bon rotllo en el nostre club, i dir a tots els integrants de la comparsa que va ser molt gratificant compartir aquesta festa amb ells; i als que van ajudar i tanta il•lusió van posar en aquesta activitat i, al final no s’han pogut disfressar, els enviem una abraçada. Esperem que, el que aquest any ha estat una novetat, es converteixi en una tradició pel club. 

Infantil Masculí:
Inca, dissabte 13/2/10; 17 h.
Bàsquet Inca 53 – Atlètic Escolar 21
    Probablement hagi estat el pitjor partit realitzat per els nostres infantils durant tot l’any, l’equip d’Inca ens va tancar el marcador en la primera volta i en aquest segon, fent els nostres un partit desastrós, no ens varen poder guanyar de més. Comentar un poc la decepció per part dels tècnics, ja que, si haguéssim estat centrats hagués pogut ser un partit que es podria haver guanyat i no creiem que tinguem moltes oportunitats de guanyar-ne molts. 
J. Antonio Ferrera
 


Infantil Femení:
Esporles, dissabte 13/2/10; 10 h.
C.B Esporles 68 – Atlètic Escolar 21
    Partit molt dur en el què ens enfrontàvem a les quartes classificades després d’una nit freda de carnaval, aixecant-nos a les 7 del matí per anar a jugar a l’altra punta de l’illa, amb un fred que pelava, sense poder sentir les mans ni les cames, en aquell poliesportiu en el que entrava aire per totes bandes. Començàrem a jugar i, ja en el primer quart, ens adonem que les contràries eren superiors a nosaltres i estaven decidides a tancar-nos el marcador lo més prest possible, i van estar apunt de fer-ho després d’un desastrós segon quart amb un parcial de 25-2. Sense més comentaris, em despedesc. 
 Susana Barrantes
 


 
Cadet Masculí:
Porto Cristo, diumenge 14/2/10; 10 h.
Porto Cristo 34 – Atlètic Escolar 45
    Després de dos vespres de carnaval  gèlids, es presenten els cadets a Porto Cristo a les 10 del matí i ens juguen uns dels millors partits de tota la lliga, això es reflexa en el marcador i es guanya el matx. Amb l’ajuda dels infantils Chan i Manu, als que lis donam les gràcies una vegada més, els nostres cadets varen desenvolupar una molt bona defensa i un bon atac. Un inici de partit sense cistelles fins al minut 5, condicionat segurament pel fred, en què el nostre jugador Dani Rico va estrenar el marcador amb un triple. M’agradaria que, amb l’evolució que està fent aquest equip, es poguessin convertir en victòries la majoria de partits que ens queden.
 Guillermo Mir
 


 
Júnior Masculí:
Capdepera, divendres 12/2/10; 19 h.
Atlètic Escolar Fristsun 68 – Petra 45
   Victòria dels nostres en u n  p a r t i i i t t t. . . perdoneu, fou tan avorrit que m’he quedat dormit... Som un poeta! Només dir que es va complir la màxima que diu: si quan te’n vas a dormir te pica el cul, quan t’aixeques el dit et fa mala olor. 
Albert Llull
 
 


Sènior Femení 2ª Autonòmica:
Capdepera, divendres 12/2/10; 21 h.
Atlètic Escolar 43 – Campanet 39
     Tercera victòria consecutiva de l’equip femení, en un partit molt disputat i molt ben encaminat per les nostres. Les ostes de Campanet pensaren poder guanyar a un equip molt tocat per les baixes. Tinguérem el suport de les nostres “cheerleaders”, de “spiderman”, de unes infermeres amb uns paquets sospitosos i de la “Bruja Lola” que va posar dues veles negres al Campanet. Destacar la labor de Diana al rebot i la participació unànime de tot l’equip en atac. Es va complir la màxima que diu: si a l’estiu fa calor i al hivern fa fred, no te compris un lleó que li hauràs de donar menjar.
Albert Llull.