Cròniques de l'Atletic Escolar de bàsquet, dies 6 i 7 de febrer de 2010

 

Minibàsquet masculí:
Capdepera, dissabte 6/2/10; 19h.
Atlètic Escolar 69 – Joan Capó 38
   Els minis donaren la cara en un partit on hi va haver molt de contacte físic i on s’aconseguien cistelles sortint ràpid al contraatac. La intensitat va ser alta durant tots els períodes i la participació en el joc es va repartir entre els nostres 12 mini jugadors. Posarem com a prioritat en els nostres entrenaments el millorar la coordinació de peus, ja que, es varen veure massa passos. Felicit als al·lots per centrar la seva atenció només en jugar al bàsquet el millor que poden, ignorant les reclamacions histèriques dels pares rivals. Acab agraint a Laura, Susana i Guillermo que, ens ofereixen el seu temps desinteressadament a favor dels jugadors.
Nico Irigoin.
 
Infantil Masculí:
Capdepera, dissabte 6/2/10; 17h.
Atlètic Escolar 40 – Bàsquet Manacor 70
   Els infantils varen realitzar un primer quart molt complet que va acabar amb una diferència de dos punts de desavantatge al marcador. Però al segon quart l’equip el va jugar sense molta concentració i el Manacor va acabar es quart amb una diferència de més de vint punts que ja li va ser suficient per guanyar es partit. Sa conclusió que varen treure l’equip tècnic va ser,  que el jugadors varen fer un bon partit però hem de aconseguir ser més regulars i així ben segur que aconseguirem més victòries.
Xico Vergara (delegat).
 
Infantil femení:
Capdepera, dissabte 6/2/10; 10h.
Atlètic Escolar 39 – C.B Consell 40
1r període (9-14), 2n període (8-5), 3r període (15-10), 4t període (7-11).
   Una setmana més, el nostre jove equip femení es queda amb la mel en els llavis. Malgrat tenir minuts de bon joc i sent Consell inferior a nosaltres, la falta d’atenció i ordre ens va passar factura. Esper que en el proper partit ens vagi millor i, a la fi, arribi la victòria que necessitam per agafar la confiança que ens fa falta.
Susana Barrantes.
 
Cadet masculí:
Capdepera, diumenge 7/2/10; 10h.
Atlètic Escolar 49 – Ciutat de Palma 37
    La passada jornada, els nostres cadets aconseguiren la tercera victòria consecutiva, posant-nos així amb 4 victòries i 6 derrotes, cosa que ens permetrà ascendir llocs en la classificació si convertim en victòria alguns dels partits que ens queden. Va ser un partit amb poques anotacions a cistella on el rival ens mossegava amb uns 7 punts de diferència durant tot el partit. Malgrat això i que estàvem adormits, vam estar tranquils en tot moment en quant al marcador, i finalment vam sortir vencedors amb 12 punts de diferència. Vull agrair a l’infantil Manuel Romero que, per tercera vegada i desinteressadament, vengui a ajudar-nos a disputar el partit, i felicitar-lo també perquè va aconseguir anotar els primers punts en una categoria superior a la seva. La pròxima jornada tenim un partit important contra el Porto Cristo, que va un lloc per damunt nostre a la classificació, i si aconseguim guanyar-los podríem escalar fins a la 5ª posició. Per això, cal seguir entrenant amb la intensitat i les ganes com hem fet úultimament.
Guillermo Mir.
 
Júnior masculí:
Alcúdia, diumenge 7/2/10; 18h.
Ciutat Romana d’Alcúdia 36 – Atlètic Escolar Firstsun 56
Excel·lent victòria la aconseguida dins Alcúdia. Férem un bon partit amb una clàssica defensa 2-3, defensa que dona al basket aquella imatge de joc estratègic que se està perden, gracies a les tendències dels innovadors, que estan aconseguint canviar el nom d’aquest esport. D’aquí a poc tindrà que anomenar-se “basketmonea”. Bona actuació dels nostres jugadors interiors en defensa, i bona actuació del nostres jugadors exteriors en atac. Victòria ben treballada que ens dona un impuls de cara a fi de temporada. Per cert, pels que no ho sabíeu, diumenge era “el dia de la marmota”.
Albert Llull.
 
Sènior femení 2ª Autonòmica
Alcúdia, diumenge 7/2/10; 12h.
Dakota Alcúdia 22 – Atlètic Escolar 32
   Excel·lent victòria la aconseguida dins Alcúdia. Férem un bon partit amb una clàssica defensa 2-3, defensa que dona al basket aquella imatge de joc estratègic que se està perden, gracies a les tendències dels innovadors, que estan aconseguint canviar el nom d’aquest esport. D’aquí a poc tindrà que anomenar-se “basketmonea”. Bona actuació dels nostres jugadors interiors en defensa, i bona actuació del nostres jugadors exteriors en atac. Victòria ben treballada que ens dona un impuls de cara a fi de temporada.
Albert Llull