La gran "Nit de Llevant", segona en el "Prix de Villéreal",
a l'hipòdrom de París-Vicennes,
autèntica catedral mundial del trot


El dijous 28, "Nit de Llevant" corria a un autèntic santuari del trot, l'hipòdrom de París-Vincennes. Hi havia moltes expectatives i moltes esperances depositades en aquesta sortida. L'egua de Distribucions Llevant ho ha guanyat tot a Mallorca, i a la capital francesa hi volia refrendar la seva espectacular trajectòria.

Finalment, "Nit de Llevant", menada com sempre per Toni Frontera, s'ha hagut de conformar amb un segon lloc molt meritori, que per disputar-se on es disputava fa gust de victòria. La victòria ha correspost a "Quetsche", a les regnes de J.Verbeeck. Els temps de primer i segon han estat 3'35"46 i 3'35"55, respectivament, pràcticament en un mocador. La dotació en premis del "Prix de Villéreal" era de 58.000 euros (14.500 dels quals foren per l'egua de Capdepera), i es va córrer sobre la distància de 2.850 metres.

Poques hores després de la carrera vàrem poder parlar amb Joan Llabata, a qui vàrem transmetre la felicitació de Cap Vermell. No hi havia per a menys. Un podi a Vicennes no l'havia aconseguit mai caqp producte de les nostres illes i constitueix una vertadera fita per al trot balear i un motiu de legítim orgull per a la quadra de Distribucions Llevant. 

Image
"Nit de Llevant" i tot l'equip a les quadres de Vincennes