3 punts i res més

1 ª Regional
Escolar 1 - Binissalem 0
4art Classificat
Tots els sants ens varen ajudar ahir. Ho dic perquè pràcticament tots els equips capdavanters, a banda de l'Espanya, varen perdre els seus partits i l'Escolar se'n va aprofitar, amb els tres punts aconseguits davant el Binissalem. Això ens col·loca altre cop en quarta posició per a acabar l'any 2009, però a tretze  punts del líder. Del partit, poques coses hi ha que dir. Va ser un encontre bastant dolent, amb moltes imprecisions tant per una banda com per l'altra i un solitari gol de Joan Garau. El Binissalem, a la primera part, va tenir ocasions claríssimes, mentre que l'Escolar en va tenir a la segona i hagués pogut sentenciar, però no va poder ser i es va patir fins al final. Ara, quinze dies de vacances per a reposar forces i ganes. Després ens ve un mes de gener en què l'Escolar  s'ha de posar les piles, ja que arriba l'hora de puntuar davant equips que estan allà dalt.

5è Classificat
Tot i acabar la primera part perdent 0-1, els de Bernat, a la segona part, en cinc minuts capgiraren el marcador i fins i tot es posaren  3-1. L’Arenal no es va rendir i ens va posar les coses difícils quan ens marcaren el 3-2 a falta de deu minuts per acabar. Els darrers  minuts foren eterns i es va demanar el temps. Un 2009 que deixa als cadets en cinquena posició a primera regional (màxima categoria). Tot un èxit.