EXCEL·LENTS ELS RESULTATS DEL JUDO Renshinkan AL XXVI TORNEIG DE CALA RAJADA DE JUDO INFANTIL





   El dissabte dia 5 de desembre les instal·lacions del Poliesportiu Es Figueral van estar de gom a gom. Els acompanyants dels 218 nins i nines inscrits a la XXVI edició del Trofeu gabellí, van omplir la graderia. Una vegada més vam tenir l’ocasió de veure el millor judo infantil en què els petitons van ser els més aplaudits i van fer les delícies de tots els allà presents.

   El Trofeu de Cala Ratjada es distingeix dels altres ja que aquest té dues modalitats diferents, l’exhibició tècnica de Randori per a les edats de  3 als 7 anys i la competició, reservada a partir dels 8 als 14 anys. Els no interessats en competir tenen també les seves categories reservades en la modalitat exhibició.
   S’inicià el campionat amb les paraules de benvinguda per part del Regidor de Joventut de Capdepera Sr Climent Crespo i la presentació de les 21 escoles de judo participants: Taikukan (Sineu); Col·legi Fra Juníper Serra (Petra); els col·legis * CEIP *, el Jaume Vidal, Sa Torre, Antoni Maura, Simó Ballester, La Puresa, és Canyar i el Renshinkan, de Manacor; el Talaiot, de Sa Coma, Punta de n'Amer, de S'Illot; el Mestre Guillem Galmés, de Sant Llorenç; el Jaume Fornaris i el Renshinkan, ; de Son Servera;  el Rosa dels Vents, de sa Colònia de Sant Pere ; el Poliesportiu i Na Caragol d'Artà;  i els amfitrions  s'Alzinar de Capdepera, S'Auba de Cala Rajada i el Renshinkan.

Image

Finalitzat l’acte Climent Crespo lliurà les distincions als següents premiats del Club local:

Modalitat exhibició:
PEDRO MASSANET,  MAX GOMEZ-QUINTERO,  ZAIRA CASTILLO, SOFIA NIETO, PAU RAMOS, FERONIA JIMÉNEZ, MANEL SERRA,  HECTOR HERRERA, PERE CASTELLANO, FERRAN MASSANET, BRENDON BARRIS, LUCAS ANZENGRUBER, MARIO ALEXANDRE LAZARO, JACK READ, PAU GOMEZ-QUINTERO, LUK EBERLING, ALBA HERNANDEZ, AZAHARA INFLADA, ANDREA SANCHEZ, MELINDA EBERLING, TIZIANA LABORDA, i LARA SCHULT.

Modalitat competició: MIQUEL GINARD i MARGA MORENO
Primer classificat: CATI JIMENEZ, SERGI FULLANA i JERONI MESQUIDA.
Segon classificat: XAVIER MIQUEL, ERICK JOSEPH, MARC MARX i PAU RODRIGUEZ
Tercer classificat: YANNICK WILKE,