Cròniques dels partits de l'Atlètic Escolar de bàsquet,

jornada 11 al 13 de desembre de 2009

Minibàsquet Masculí:
Capdepera, dissabte 12/12/09; 12h.
Atlètic Escolar 51 – Sant Alfons Bons Acabats 78
   L’equip rival ens va superar en els sis períodes demostrant-nos una forma de defensar per imitar, tant en intensitat com en col·locació. Ens quedem amb la sensació que, millorant la nostra condició física i la nostra concentració per defensar de forma ordenada, serem capaços de jugar-li d’igual a igual.
Nico Irigoin

Infantil Masculí:
Capdepera, dissabte 12/12/09; 17h.
Atlètic Escolar 60 – Ciutat d’Alcúdia 65
  Bon partit disputat per l’infantil masculí de Capdepera. Va ser un partit molt disputat on qualsevol dels dos equips podien guanyar. Els dos primers quarts varen ser molt igualats arribant a descans amb un empat 30-30.
   El tercer va ser a favor dels nostres arribant amb una avantatge de 5 punts, però un començament dolent per part dels nostres va fer que els d’Alcúdia es fiquessin dins es partit i arribessin al final amb opcions, al final per un parell de decisions arbitrals els visitants agafaren una avantatge de 6 punts que va ser decisiva.
   Molt important l’evolució de l’equip ja que a poc a poc es comencen a disputar els partits i a poder tenir opcions de poder-los guanyar.
   Només destacar la implicació del grup en els entrenaments i lo important que és formar un grup per aconseguir millorar dia a dia.
   Pròxima jornada: Joan Capó – Atlètic Escolar
J. Antonio Ferrera.

Infantil femení:
Palma, dissabte 12/12/09; 12h.
Hispània 76 – Atlètic Escolar 36
   Després d’un vespre de “juerga” arriba la ressaca i és fàcil perdre un partit quan tot el món està adormit. Ens hem alliberat pels pèls que ens tanquessin el marcador (en el tercer període el marcador era de 74-25). Però, es va fer la llum en el darrer quart a falta d’un punt per al tancament, aconseguim un parcial de 2 a 11, Amén. Llàstima que necessitem jugar tres quarts per poder arrancar a córrer.
   Pròxima jornada: Atlètic Escolar – Petra Sa Creu
Susana Barrantes.

Cadet masculí:
Manacor, diumenge 13/12/09; 10,30h.
Bàsquet Manacor 74– Atlètic Escolar 40
   Aquesta jornada ens enfrontàvem al líder de la nostra lliga: el Bàsquet Manacor. Del partit no hi ha massa a dir perquè va ser  un equip molt superior que, en els primers minuts ja ens va agafar un avantatge considerable i que nosaltres no vàrem poder agafar en cap moment.
   Sí vull referir-me però a la meva sensació com entrenador: dia a dia em present a cada entrenament i a cada partit amb ganes, amb il·lusió i confiança de que, algun dia el meu equip es despertarà i es posarà les piles; perquè malgrat ser un equip amb pocs efectius, es poden millorar molts aspectes i es pot disputar un partit amb dignitat, o almenys intentar-ho. No pretenc ser exigent, lis marc uns objectius que sé que tots i cadascun d’ells, amb ganes, són capaços d’aconseguir.
   Pròxima jornada: Atlètic Escolar – Jovent Tren de Sóller