L'equip local va jugar el millor partit en molt de temps

1ª Regional
Escolar 6 – Sta Catalina At 0

5è classificat

Fa dues setmanes vaig desitjar veure un bon partit de futbol a la 1ª Regional i el dissabte passat vaig veure el millor partit de l’Escolar amb molt de temps. El partit, als 10 minuts, l’Escolar pràcticament ja l'havia sentenciat,  amb un 2-0 que, abans d’acabar la primera part, es va rematar  amb el 3-0. A la primera part a la fi es va jugar un futbol pràctic, sense complicacions i amb les idees ben clares. La davantera va resultar letal, amb un Vador en va tornar a fer de les seves i va demostrar que és molt perillós, marcant dos gols. A banda del resultat final, per mi l’Escolar va jugar un gran partit, cosa que demostra que tenim equip per això i per moltes altres coses. El proper diumenge, davant el líder Espanya, crec que serà el moment de dir la nostra i demostrar que som un dels clars aspirants a pujar a Preferent. Enhorabona a tots.