"He passat sis anys en el València Club i Mar i recalar en el Pitiús em permet estar més acollida en un club de la meva terra. He decidit canviar d'aires per la programació de la temporada que ve".

Així ho declarà als mitjans de comunicació eivissencs i també a nosaltres.Amb el València havia de fer la lliga nacional i la copa de clubs i em llevava molts caps de setmana per a poder entrenar-me. Amb el CAP tinc més lliberta, va afirmar na Claudia, en el moment de la presentació amb el seu nou club. 

Na Claudia continuarà amb la seva residència a Madrid, on continuarà amb el mateix entrenador que aquesta darrera temporada, en Luis Miguel Calderón, el mateix tècnic que duu A Felipe Vivancos.

Image

Aquest mateix dilluns començarà amb els entrenaments de cara a una temporada en la qual el seu objectiu és baixar dels 11,67 segons en 100 metres llisos i de 13,45 segons en els 100 tanques. En l'horitzó es troba Londres 2012, que és el seu gran objectiu després de quedar-se fora dels passats Jocs Olímpics de Pequín per només dos centèsimes en el relleu 4x100.


Image