L’equip de globus d'IB Ballooning ja ha tornat del Campionat d’Europa


La ratxa de tres anys de bons resultats s’ha acabat i malauradament l’equip gabelli no ha pogut fer tan bon paper com l’any passat en el Campionat del Món.
 
No hem estat gens fnsi a l’hora de encarar les dianes i els punts marcats per la competició, aconseguint uns resultats que no servien per estar a la part alta de la classificació. El nivell ha estat altíssim i en aquestes competicions les errades es pagan molt cares.

Image

La mala sort també ens va visitar i el vehicle de seguiment ens va deixar tirats al segon dia i vàrem haver de llogar una furgoneta.
 
S’han realitzat 7 vols i 21 proves. Hi havia 83 participants, dels quals 5 eren espanyols (1 de la Rioja, 3 de catalans i nosaltres) i la fortuna ha estat pràcticament la mateixa per a tots, ja que cap ha estat al seu nivell. El català JM Lladó ha estat el 31è i la resta en els llocs 44 (la Rioja), 59, 64 (nosaltres) i 66.

Image

Image

Image

Image

Per tant, es podria qualificar d’un campionat desastrós a nivell d’equip.
 
Però com que no ens desanimam, com a mínim us volíem enviar unes fotos molt guapes de l’esdeveniment, en el qual estem molt orgullosos d’haver participat ja que costa molt classificar-se i és el segon any consecutiu que hi anam amb sa selecció.

Image

Image

Image

Image

Image

Image

L’equip estava format per en Javi Macarro, José Luis Gonzalez i el Jordi Aracil. Des d'aquí els meus agraiments als companys, pel seu esforç.
 
La millor notícia es que hem passetjat l’escut de Capdepera pels cels francessos ja que la regidoria d’Esports ens va ajudar per poder realitzar aquest desplaçament de tanta importancia i ja duim tot s’estiu amb l’escut al globus i així seguirà els propers anys, tant  per Mallorca com en qualsevol altre lloc on ens toqui volar.

Moltes gràcies
 
Jordi Aracil, IB Ballooning 05.09.2009