DARRER PARTIT AL FIGUERAL I FINS L’ANY QUE VE

foto d'arxiu

1ª Regional
Escolar 3 – Consell 2

13è classificat
   Darrer partit de l’Escolar  a Capdepera i acomiadament de l’afició amb victòria. Un partit que servia per confirmar la presència de l’Escolar a 1ª Regional un any més  tot i que al final de la primera part, amb un 0-2, la cosa pintava molt malament, no tan sols pel resultat sinó per la pitjor primera part que he vist durant tot l’any, tot i que n’he vistes per emmarcar. Ahir el centre de la defensa de l’Escolar no va tenir el seu dia i era un veritable colador, amb quasi nul·la convicció del que s’estava fent, amb errades incomprensibles i amb falta de concentració. Tot això va dur que durant els 45 minuts primers es passaren el temps discutint entre ells mateixos fins a quasi perdre els papers, molts de nervis i acaraments entre jugadors. La segona part fou una altra cosa, els jugadors començanren una mica més ficats en el partit (no gaire) fins que varen aconseguir marcar el que seria l'1-2. Llavors va començar el recital de cartolines per part de l’àrbitre, una de vermella directa a Martí per una entrada per darrere i una doble amonestació a Jaume Moll per protestar. Fou llavors, quan l’Escolar es va quedar amb 9 jugadors, que s'hi va posar el que s'hi havia que posar i es va remuntar el marcador. En definitiva, una temporada més que discutible, que personalment em deixa amb mal gust de boca.

Juvenils
Escolar 2 – Pto Cristo 0
10è classificat
   Partit del “morbo” davant un equip que, a més de de presentar dos jugadors i l’entrenador com són Adri, Mariño, Jeroni Adrover, haurà de lluitar per no perdre la categoria  serà fins al darrer minut del proper i darrer partit de la temporada. Aquest és el cas de Pto Cristo. La primera part fou bastant dolenta per part dels dos equips, però a la segona l’Escolar es va posar les piles i va deixar clar que si dissabte hi havia un equip guanyador aquest era l’Escolar, tot i que l’expulsió d’un jugador del Pto Cristo va marcar el partit d’una manera important. A banda de tot això, l’Escolar s’acomiadava de l’afició. Crec que s’ha fet una gran feina per part de tot l’equip, salvant la categoria ja fa una sèrie de jornades. Voldria fer una menció especial pel gran partit que feren Edu i Fran.

Alevins

Spt Sant Marçal 5 – Escolar 0
FINAL DE TEMPORADA
   Final de temporada dels Alevins de Guillem Danús, amb una segona volta en què s’ha vist l’evolució dels nins de la mà d’un entrenador que es mereix un 10. Ara a descansar i pensar una mica en la propera temporada. Enhorabona a tots.

Prebenjamins

D Escolar 4 – Murense 1
2on classificat
E Porreres 3 – Escolar 4
6è classificat
  Els més petits de la família de l’Escolar ens han regalat una brillant temporada, tant els de primer com els de segon any. Si l’Escolar té una cosa bona és la cantera i crec que té els millors entrenadors per a aquesta categoria (Pascual i José Luis) ja que sembla una família, tant per part de l’equip tècnic com dels pares dels nins. Al cap i a la fi, del que es tracta és de passar-ho bé i fer pinya, i aquestes dues coses s’han complert molt bé. Enhorabona a tots i fins l’any que ve.