Dia 20 de juny correrà a Calvià el Campionat de Balears Absolut.

Claudia Troppa ens explica les seves sensacions, davant la temporada a l'aire lliure.


"No he anat a la Copa d'Europa de clubs pel fet que no estic tan ràpida com altres anys per aquesta época (altres anys preparàvem a consciència aquesta competició) i això ha fet que no estigués convocada..., però cap problema"




- La temporada ha començat una mica irregular, però tot dins el que es podia prevuere, ja que els entrenaments són molt distints als que feia abans i això fa que el meu estat de forma no estigui a punt. Ens preparam per al mes de juliol, ara totes les meves carrers encara les faig amb una càrrega alta d'entrenaments (molt de volum) i a partir de la setmana que ve ja começaré a aplicar més velocitat. A partir d'aquest moment començaré a tenir sensacions reals de carrera.


- No he anat a la Copa pel fet que no estic tant rápida com altres anys per aquesta época (altres anys preparàvem a consciència aquesta competició) i això ha fet que no estigués convocada..., però cap problema.


- El 23 de maig va córrer a Elvas (Portugal) i vaig guanyar els 100 m, amb un temps de 14.33, amb -2.5 de vent en contra (es molt de vent). Quan feia els exercicis d'escalfament vaig caure i tot i que vaig poder córrer i guanyar, m'he hagut de recuperar dels cops.

La valoració que Claudia fa dels entrenaments és molt bona i manifesta que els resultats han d'arribar.

Les pròximes carreres o controls prevists són:
- dia 13 de Juny a Lorca, Campionat d'Espanya de Federacions Autonòmiques, on disputarà els 100 m i els 100 m tanques
- dia 20 de juny a Calvià, Campionat de Balears Absolut.

No és segur que participi, ja que vol acabar la seva posada a punt, al meeting d'Eivissa ni a la final de la lliga de clubs.


Image