Júlia Fernández

 Tetracampiona
 
  de Mallorca


















   Aquest dissabte dia 23 de Maig, es va disputar a les instal·lacions dels Príncipes de España de Palma, el Campionat de Mallorca Aleví i Infantil.
   El comentari de tot el públic assistent, molt nombrós per cert, era d'admiració cap als i les joves atletes, per demostrar tanta predisposició i energia amb la calor que feia, ja que els termòmetres marcaven per sobre dels 30 graus. Però això no fou impediment per gaudir d'una jornada completa i disputada, ja que la participació va ser molt nombrosa, i evidentment l'aforament d'espectadors i anava en consonància, la qual cosa aportava ambient a la competició.

Image

   I ja immersos dins la competició i dins l'escenari descrit, s'ha de destacar la participació dels fondistes Ewan i Yolanda Hobbs per tenir el coratge de fer proves de fons amb condicions adverses, i sobretot resaltar la magnífica actuació de na Júlia Fernández Vives, la qual va guanyar totes les proves que va disputar, aconseguint un tetracampionat de Mallorca. Malgrat ser favorita a algunes de les proves, com per exemple els 80 ml i els 500 ml, també va aconseguir imposar-se en els 150 ml i el salt de llargada, amb unes marques i registres destacables.

Image
Recollida de trofeus

Aquests resultats signifiquen la classificació per al Campionat de Balears per seleccions, en representació de la Part Forana de Mallorca. Encara no és segur, però sembla que es disputarà dia 13 de Juny a Eivissa (seguirem informant). Dit tot això, només donar l'enhorabona a tots/es els participants i en especial a na Júlia, i que tingui molta sort a la propera.

Image

Image

Image
Imatges de les proves

Image
Molta animació a les grades

Antoni Morey