Jeroni Mestre, campió cadet de Balears, de 100 i 300 m

El passat cap de setmana es va disputar, a la pista d'atletisme de Can Misses, a Eivissa, el Campionat de Balears Cadet-Juvenil de pista a l'aire lliure. A aquesta competició només podien anar-hi els i les atletes que han fet els resultats mínims necessaris per a classificar-se.

Image

De la nostra escola d'atletisme n’hi participaren dos, Montse Monjo, a la prova dels 100 metres llisos, aconseguint el 4t lloc a la seva sèrie, lloc meritori ja que va córrer mig lesionada (amb una bursitis al genoll); i per altra banda, Jeroni Mestre, qui va demostrar un gran moment de forma, proclamant-se Campió de Balears als 100 i 300 metres llisos. Però el més important de tot és que va fer la mínima per poder participar en el proper campionat d'Espanya, que es disputarà dia 13 de Juny a Saragossa. Enhorabona a tots dos, i sort Jeroni!