En el Poliesportiu Es Figueral:

Campionat de Mallorca de Proves Combinades 2009
(benjamins, alevins i infantils)

L'atleta local, Julia Fernández, en ple esforç

Dia 25 d’Abril es va disputar, a les pistes d’atletisme del Poliesportiu de Capdepera, el Campionat de Mallorca de Combinades del 2009 de les categories benjamí, aleví i infantil, tant masculí com femení. S’ha de destacar l’alta participació dels joves de tota l’illa, amb un nombre aproximat de 300 atletes.

Les proves en què es va competir foren les de carrera lliure, llançament de pes, salt d’allargada i marxa, per totes les categories, i a la categoria infantil també els 80 metres tanques. La competició començà a les 10 del matí amb la trobada de tots participants a les grades del camp municipal d’Es Figueral. La competició va resultar molt dinàmica, ja que no hi va haver cap moment en què  estigués aturada, i en totes les zones de la instal·lació hi havia alguna prova que es duia a terme.

Pel que fa als resultats locals, cal destacar un tercer lloc en la categoria benjamí femení, d'Aina López Álvarez, i una molt meritòria cinquena posició de Julia Fernández Vives en la categoria infantil femení. A l’entrega de trofeus, hi va assistir la regidora d’Esports de l’Ajuntament de Capdepera, Pilar Gasull Albons.