Hormigones Ferrutx, 70

Minibàsquet masculí
Sóller, 18-04-09. 11 h
Joventut Mariana Sóller, 21 - At.Escolar, 57

1r parcial: 6-15    2n parcial: 1-18      3r parcial: 9-6     4t parcial:4-2    5è parcial: 0-10    6è parcial: 4-4.

Còmoda victòria de l'equip gabellí, malgrat un tercer i quart períodes molt fluixos. Vàrem aprofitar aquest partit per posar en pràctica conceptes nous de defensa i així preparar-nos per al proper partit contra l'indiscutible líder de la lliga: el Pollença.

Infantil Femení
Capdepera, 17-04-09. 18:30 h
At.Escolar, 10  Alcúdia, 61

A pesar del resultat, estic molt contenta amb els progressos de les al·lotes. Cal destacar el canvi de Catalina, que per fi ha decidit entrar en la dinàmica de joc.

Manacor, 19-04-09. 10:30 h
Zona-5,  55 -  At. Escolar, 5

Resultat esperat, com el d'Alcúdia, donat que són dos equips forts, que esta a dalt en la classificació. Així i tot, estic molt orgullosa del treball que fan les al·lotes, les ganes amb què s'enfronten als equips contraris, tot i saber per endavant que perdran el partit. Juguen i intenten fer-ho el millor que saben.

Infantil Masculí. Descans.

Cadet Masculí
Capdepera, 17-04-09. 20 h
At.Escolar, 52 - Bàsquet Manacor, 50

1r parcial: 15-15   2n parcial: 18-8  3r parcial: 13-4  4t parcial: 6-23.
S.Flaquer(3), D.Vásquez, V.Marí (16), C.Cruz(8), D.Rico(11), C.Guardiola (8), A.Llull (6).

Bon partit disputat pels cadets. Varen jugar un primer parcial igualadíssim, però en el segon i tercer quart l'equip local va dominar el partit, aconseguint un avantatge de 20 punts. Al quart parcial, no van ser capaços d'aguantar la pressió de l'equip rival, que no va donar el partit per perdut. A falta de quatre minuts, ens varen retallar 12 punts, i així el partit es va decidir en el darrer minut, afortunadament cap a l'equip local.
Un cop més hem vist que no ens podem confiar i hem de lluitar pels tres partits que ens queden.

Junior Masculí
Capdepera, 18-04-09. 17 h
At. Escolar, 46 – Petra, 39

Els nostres controlaren el partit en tot moment, però al final ens vàrem relaxar i el rival es va acostar a sis punts. Es va disputar el partit amb pocs jugadors, així que valoram la victòria!

2ª Aut. Femenina
Artà, 19-04-09. 12 h
Artà, 53 – Atlètic Escolar, 31

Bon inici de partit, en què l'equip, per moments, va comandar en el marcador. Però, a la llarga, es va notar qui està millor físicament i qui pot mantenir la concentració en tot moment.

1ª Autonòmica Masculina
Capdepera, 19-04-09. 17:30 h
Burger King, 73 – Hormigones Ferrutx, 70

Victòria dels nostres en el derbi local contra l’Artà. Malgrat el resultat, va ser un partit que l’Escolar controlà en tot moment, si bé a falta de 4 min. per l’acabament l’Artà empatà; després, Burger King va agafar una diferència de 8 punts que va ser letal. Tot i això, l’àrbitre va pitar una falta antiesportiva de manera increïble i va donar l’opció a l’Artà  d’empatar amb un triple, però no el van convertir i per tant el nostre rival haurà de jugar el play-out per evitar el descens.