Laura Rosselló, del Judo Reshinkan, bronze en la fase final del Campionat d’Espanya de Judo júnior de 2009








  Na Laura ha estat noticia aquets dies  ja que dissabte passat aconseguir a Leganés (Madrid) un important triomf a la fase final del Campionat d’Espanya de judo categoria junior: La medalla de bronze.
   La fase final d’un campionat d’Espanya esta reservada única i exclusivament als 16 millors esportistes de tot l’estat nacional  i que es classifiquen segons els resultats obtinguts en les fases sectors, ella hi anava com nº 1 del sector est .
    Na Laura començà molt bé la competició guanyant per ippon a les representants de Castella - la Manxa  i Madrid, perdè el pas a la final contra la gran favorita i campiona d’Europa, la gallega Sara Álvarez, desprès disputà la medalla de bronze contra la canària Cathaisa Pérez i va guanyar per ippon de osae komi. Una altra vegada, na Laura ha demostrat estar entre les millors de la nostra geografia nacional i, com no, torna revalidar el títol aconseguit l’any passat.     
    Altres esportistes a tenir en compte varen ser na Miriam Camacho, del Mallorca Nord Judo, que va arribar a semi final però va perdre contra la respresentant murciana,  desprès va disputar la medalla de bronze que també la va perdre, aconseguint una 5º plaça que no esta gens malament ja que és el seu primer any junior. En Cristian Lorenzo del Castell de Menorca, passà  la 1º ronda marcant ippon però desprès va perdre en repesca, el seu resultat un 7è lloc, que tampoc esta gens malament per un jove de 16 anys dins la categoria sub 20.