Image
   Tot i que els resultats durant la primera volta no han estat del tot favorables i donat que ara mateix cada partit és una final per al primer equip de l'Escolar, crec que hem de deixar enrere tot el fet i dit fins ara i aprendre de les errades. La propera final és a Montuïri, davant un equip que també te molts de problemes i que de moment ens han posat el partit en dissabte pel fet de poder convocar els jugadors sub-23 de la 3ª divisió que no estiguin convocats i així posar-nos les coses més difícils. Això no vol dir que l'Escolar estigui en inferioritat de possibilitats ja que tenim equip per guanyar el partit i molt més.

    A partir d'ara qualsevol marcador advers ens complica molt la situació i la prioritat de l'equip és ara mateix aconseguir els 40 punts necessaris per tal de mantenir la categoria i tranquil·litzar els ànims tant de premsa, com d'afició i equip. Queden 18 jornades, 54 punts en joc i ara mateix l'Escolar en porta 25, amb 6 partits guanyats, 7 empats i 7 derrotes.  Amb una derrota més, les possibilitats remotes de pujar de categoria queden fora de tot abast. No crec que donada la situació de l'equip sigui ara mateix el seu objectiu, tot i que en el futbol no hi ha res impossible i tot pot passar, però el que compta ara mateix és anar partit a partit amb la convicció que això es compondrà i el temps ens posarà al lloc que ens pertoca per equip i per afició. 

   A partir d'ara és quan el combinat d'afició, directiva, premsa i equip ens hem d'agrupar i entre tots animar els jugadors i, en la mesura de les possibilitats de cadascun de nosaltres, acompanyar l'equip en tots els seus partits.

   Ànims a tots i cadascun dels components de la plantilla.
 
VISCA L'ESCOLAR

Pilotes Fora