El passat diumenge. dia 3 de març, es va celebrar la 3ª edició de la cursa de resistència amb Mountain Bike Wikiki Cala Agulla. La prova consistia en donar el màxim de voltes a un circuit pel coll de Marina durant 3h. Es varen inscriure més de 150 participants, una mica menys que a les anteriors edicions, probablement conseqüència de la meteorologia. La pluja i el fred varen ser una constant, i per tant el fang va fer acte de presència fent que la mecànica de les bicicletes es posés a prova i provocà nombroses retirades.

El guanyador en categoria masculina va ser en Toni Quero i en categoria femenina na Laura Rios. La participació dels integrants del Club Athletic Capdepera fou un èxit, on el corredor local Àngel Murillo va fer una altra gran actuació, finalitzant a una meritòria 8ena posició i lluitant al grup capdavanter més de mitja cursa.

 

Cal destacar  la implicació d’un gran nombre de voluntaris, del Servei Municipal d’Esports amb en Jaume i en Tomeu, la brigada, Protecció Civil Capdepera i l’Ajuntament de Capdepera, amb la presència de la batlessa i regidors. Tot i ser un dia on feia ganes quedar a cases, tothom va aportar el seu granet d’arena perquè aquesta prova es dugués a bon port. Enhorabona a tots!



Imatges dels pòdiums:

















Enllàç per a veure més imatges de la cursa (Elitechip):

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.792457802918995&type=3