MINI FEMENÍ IN OFF
CB Capdepera In Off – Sa Pobla
Les nostres jugadores mini femenines varen competir a un gran nivell el passat dissabte. El partit va ser molt igualat, amb intercanvis de cistelles tot el temps. Les nostres jugadores varen posar en pràctica tot el treballat durant la setmana i va donar molt bon resultat. Es passaven la pilota i feien bones jugades. De mica en mica es van adquirint els conceptes d’espai i profunditat, i això es nota a la pista. Enhorabona per la feina feta!


 

MINI MASCULÍ PERERA&PARTNER 
CB. Capdepera Perera&Partner - C.B Nord Alcudia
Els minis s’enfrontaren als companys d’Alcúdia en un partit en el qual estrenaren la pista central amb cistelles baixes per a categoria mini. Sempre és positiu jugar a pista gran, ja que hi ha més espais per córrer, passar i jugar amb més fluïdesa. Tot i que al marcador no quedà reflectit, l’encontre fou igualat amb tres períodes a favor dels nostres on demostraren l’evolució i la millora tècnica individual i col·lectiva, i tres períodes a favor dels visitants on imposaren la seva velocitat i capacitat tàctica. L’aptitud dels nostres minis a aquests últims encontres està sent excel·lent, demostrant esportivitat, esperit de lluita i ganes de millorar partit rere partit sabent que estan competint a una lliga que els exigirà donar el 100%. Ànims i endavant, equip!
 

INFANTIL MASCULÍ EXPERT
CB Capdepera Expert 44 - 40 Sant Josep B
Gran partit de l’equip de Capdepera, que ha apostat durant tot el partit per una gran duresa defensiva, col·laborant i aconseguint una gran solidesa, que ens ha permès estar sempre per davant en el marcador. Major encert en l’apartat ofensiu amb bones transicions i moviments a l’espai. Un gran triomf d’equip que continua millorant cada cap de setmana.
 

CADET FEMENÍ NOAH’S
CB Capdepera 72 - 71 Sa Indioteria
Victòria de les cadets a un partit emocionant fins al darrer segon. Les locals varen dominar el marcador durant els tres primers quarts i varen començar el darrer amb 9 punts d’avantatge. El darrer quart, a causa del cansament per ser 7 jugadores i per les faltes acumulades, aquest avantatge es va anar reduint. A 11 segons del final, Sa Indioteria es va posar un punt per davant, però les gabellines no es varen donar per vençudes i varen ficar una darrera cistella. Enhorabona per l’esforç i el bon joc.
 

CADET MASCULÍ NOAH’S
CB Capdepera Cafè Noah’s 86 - 79 Joan Capó
Gran victòria marcada pel ritme constant, i un joc decidit.
El partit va començar molt igualat entre els dos equips, encara que al descans el marcador estava a favor de l’equip visitant. En la segona meitat, el ritme va ser molt més ràpid. Això provocava errades en els dos equips, que acabaven en moltes cistelles.
El final del partit el va marcar el treball en equip i la intensitat defensiva que tant es treballa.
Enhorabona als jugadors que finalitzen aquest cap de setmana ple de bàsquet al poble.
 

SÈNIOR MASCULÍ EPIC
CB Capdepera Epic 74 - 73 Son Servera
Sofrida i merescuda victòria in extremis del CB CAPDEPERA. El partit va començar molt igualat, però de mica en mica els serverins van anar agafant avantatge al marcador, fins als 10 punts. Una sèrie de bones jugades abans del descans va fer que els gabellins es tornessin a ficar dins el partit. Quan el rival agafava avantatge, una tècnica i una expulsió d’un jugador del Son Servera, per una discussió a la banqueta entre ells, va fer que els locals recuperessin l’avantatge i fins al final del temps reglamentari el partit va estar molt igualat. De fet, es va arribar amb empat i es va haver de jugar una pròrroga. Finalment, el CB CAPDEPERA es va dur la victòria gràcies a l’encert ofensiu i sobretot al suport del públic assistent, que va animar de valent. Enhorabona a tots!