PREMINI ASSOCIACIÓ HOTELERA 
Artà - CB Capdepera Associació Hotelera

Un partit on no ha importat l’altura, sinó el coratge dels jugadors i amb un començament gairebé perfecte on han dominat a causa de la intensitat defensiva. Després de dos períodes de dominància, els locals s’han despertat i han pujat la intensitat, cosa que ha espantat al Capdepera. Però liderats pels jugadors de segon any, han fet una passa al capdavant i han continuat lluitant sense importar qui estigués davant.
Molt bon partit i donar l’enhorabona als nins!


 


MINI FEMENÍ IN OFF 

Santa Mònica - C.B Capdepera In Off

Gran partit a fora de casa, on encara que les circumstàncies no estiguessin de la nostra banda, les nines varen plantar cara al rival i mostrar un gran nivell de competitivitat. Les gabellines varen començar centrades en el partit i mostrant que es pot jugar a bàsquet a qualsevol lloc. Es passaven molt la bolla entre elles, feien atacs on sempre intentaven acabar en tir, entrada o una falta a favor. En el cas de la defensa va ser molt intensa, on robar bolles i agafar rebots va ser la clau per donar lloc als atacs.
A la segona part, varen començar més esgotades, però varen continuar jugant i mostrant la competitivitat i la intensitat amb la qual varen acabar al descans. Tot i no encertar les cistelles, en cap moment es varen rendir.
Enhorabona per la valentia que varen mostrar i el gran partit que varen disputar!
 



CADET FEMENÍ NOAH’S 

CD Mare Alberta 81 - 63 CB Capdepera Noah's

Marcador final que no reflecteix l’esforç i ni el ritme del partit del nostre cadet femení.
Partit que va començar amb una molt bona primera part d’intensitat tant en atac com en defensa per a les nostres nines i que se’n van anar al descans amb tan sols 7 punts a baix, amb possibilitats de treure a davant el partit.
La segona part, a causa de l’escàs número de jugadores i la càrrega de faltes, es van allunyar en el marcador. Però no van abaixar els braços i van acabar el partit amb el cap ben alt i satisfetes amb el treball fet.
Donar l’enhorabona a les gabellines pel treball i la implicació partit rere partit i a continuar treballant i millorant de cara al que queda de lliga.



#bàsquetcapdepera #aravadeboaravadebàsquet

E
ls propers partits: