Sencelles 2 - Escolar 2

De l'ordre al caos sols hi ha un petit esglaó. L'ordre es fomenta des de la banqueta. Ahir n'Isma era de vacances. En Jaume Moll s'acomiadà de l'equip per dedicar-se a la selecció femenina de futbol. El bo de Xisco Garau fa el que pot i més. Bon inici que culminà Flórez al minut 26 amb el 0-1. Així acaba la primera part. A la segona, l'empenta i els canvis del Sencelles fan efecte i capgiren el marcador. El segon gol dels locals, de penal. Ja amb el marcador en contra, els canvis i una bella jugada d'estratègia fa que Jaume Faba marqui el 2-2 sobre la campana. Aquí teniu el gol:

La sensació és que d'aquí al final de temporada pot passar qualsevol cosa. Tant per bé com per mal. Esperem que sia la primera opció.