DIADA ESCOLETA INSELAR I COBIAN


Dia 27 de gener es va dur a terme una Diada a casa molt dinàmica i entretinguda, tant com per als nins i nines com per a les famílies.
Gaudim quan veim que amb el pas del temps es nota la millora dels jugadors i les jugadores, cada vegada gaudeixen més i aprenen noves coses. Hem pogut veure com posaven en pràctica recursos que hem donat en el dia a dia i estem orgullosos per això.
Donem les gràcies al Consell per fer possible la Diada, a les famílies per animar a tots els equips per igual i als entrenadors per organitzar un dia de joc i activitats realment estimulants per als més petits del club.
 

PREMINI MASCULÍ ASSOCIACIÓ HOTELERA 

Son Servera - CB Capdepera Associació Hotelera

Un nou partit dels federats més petits del club. Un partit bastant complicat a causa de l’hora del partit i de l’ambient intens, ja que jugaven molts partits alhora al pavelló.
Els nins van jugar amb ganes a l’atac, però menys ganes a l’hora de defensar. Així i tot, els jugadors van ser capaços de jugar al seu joc de velocitat i penetració a la cistella, amb moments en què va haver-hi bon moviment de pilota i un bon encert a l’hora de tirar.
Ara toca treballar en el que fallem, i preparar-nos per al pròxim encontre.

MINI FEMENÍ IN OFF
Joventut Mariana Sóller - C.B Capdepera In Off

Bon partit d’inici de lliga de les minis. Les nines varen començar el partit centrades i amb molta intensitat. Totes varen poder tocar bolla en tot moment, ficar cistelles, robar pilotes per poder crear nous atacs i dur a terme així molt de joc cooperatiu i en equip.
Es va veure reflectida tota la feina que s’han fet aquests mesos enrere i una evolució que d’aquí al final de temporada incrementarà.
Enhorabona pel partit i per l’inici de la nova lliga, a continuar així!
 

MINI MASCULÍ PERERA&PARTNER 
CB. Capdepera Perera&Partner - C.B. Pollença

Partit molt complicat el que disputaren els nostres minis contra un Pollença d’un nivell molt alt. És el segon partit de la nova lliga i ja es comença a preveure el nivell d’aquesta. Serà necessari que per competir-la, l’equip doni una passa més tant col·lectivament com individual. El partit fou un monòleg dels visitants que no donaren opcions al nostre equip per poder jugar al que estan acostumats. Davant una pressió ben plantada amb jugadors molt físics, l’equip no va ser capaç de jugar en conjunt i els nins es varen veure obligats a recórrer a les individualitats. Malgrat tot, hi ha una part molt positiva i és que ara l’equip té un repte més gran i més ambiciós per intentar assolir. Molts d’ànims a l’equip.
 

INFANTIL MASCULÍ EXPERT
Santa Maria 61 - 57 CB Capdepera Expert

Segon partit de la segona fase, el qual va ser molt igualat i disputat des de principi a fi. Molta intensitat per part dels dos equips que al final es va decantar cap a l’equip local per petits detalls. En l’últim període, l’equip de Santa Maria va tenir un major encert ofensiu que li va permetre guanyar el partit. L’equip de Capdepera va fer un gran partit defensivament, molt intens i amb grans accions ofensives que al final, no va poder emportar-se la recompensa de la victòria.
 

CADET FEMENÍ NOAH’S
CB Capdepera Noah’s 45 - 74 Sant Josep

Derrota de les cadets al segon partit de la nova lliga. El partit va començar molt bé, amb les gabellines dominant el joc al primer quart. Però el canvi de defensa del Sant Josep, que va passar a defensar en zona, va modificar el domini durant el segon quart. Després del descans, les gabellines varen tornar a entrar en el joc i vàrem aconseguir reduir la diferència en el marcador, però jugant pràcticament amb 6 jugadores contra 11, el físic va passar factura. Al final vam tenir un resultat que pareix que podria haver estat un altre, però amb la sensació que es va fer tot el que es va poder. Enhorabona per la feina feta.
 

CADET MASCULÍ NOAH’S 
CB Capdepera Cafè Noah’s 77 - 60 Sant Francesc

Primer partit a casa de la segona lliga. Un partit de dues parts. Una primera meitat molt relaxada per part dels locals, amb un bon encert en el tir i en general bona ofensiva, però no marcàvem diferència en el marcador a causa de la poca intensitat defensiva. Després del descans els cadets de Capdepera van sortir amb les idees de joc molt clares i moltes ganes de marcar una diferència entre els dos equips.
Finalment, en l’últim quart, els nins es van relaxar i l’avantatge va anar disminuint de manera controlada.
Un partit agredolç per part del conjunt gabellí, esperem que segueixin els punts forts del partit i es millorin els errors comesos. 

SÈNIOR MASCULÍ EPIC 
Santanyí 49 - 44 CB Capdepera Epic

El passat divendres, l’equip gabellí va sofrir una inesperada i dolorosa derrota contra el Santanyí. A priori es tractava d’un rival inferior, però un cúmul de despropòsits va fer que es perdés un partit que s’havia de guanyar. La falta de concentració inicial i les nostres errades al tir, així com l’elevat nombre de pilotes perdudes, va fer que el rival anés per davant al marcador pràcticament tot el partit. Per tenir opcions de guanyar s’ha de competir des del primer minut fins al darrer, i nosaltres no ho vàrem fer. Es va fer una bona feina en defensa, però no va ser suficient per endur-nos la victòria. Cal reflexionar profundament i extreure les conclusions necessàries per a reconduir la situació actual. Ben segur que amb esforç i coratge ho aconseguirem.



#bàsquetcapdepera #aravadeboaravadebàsquet