Porto Cristo 6 - Escolar 2

Fort correctiu a Porto Cristo en un partit on l'Escolar s'avançà 0-2 al minut 22 del partit i aquí acabà els menuts. El Porto Cristo reacciona i es posa abans de la mitja part 3-2, capgirant el marcador. Han de marcar dos gols més 5-2, per tal que la banqueta faci canvis. El Porto Cristo a ralentí marca al minut 81 el 6-2 definitiu. Tres minuts abans l'entrenador, Isma Venera, és expulsat per doble groga. Tot plegat un desastre.

Sembla que la victòria de la setmana pasada fou un miratge. La llàstima és que seguim pensant que hi ha equip, fusta i branques per molt més. Falten molts partits. Cal una conjura per no arrossegar-se pels camps d'aquesta primera regional tota la segona volta.