SÈNIOR MASCULÍ EPIC
CB Porto Cristo 53 - 57 CB Capdepera Epic

Bon partit dels gabellins a Porto Cristo, una pista que tradicionalment no ha sigut mai fàcil. Els dos equips varen començar molt igualats, amb moltes imprecisions, però de mica en mica els nostres van comandar en el marcador gràcies a una bona defensa. Un canvi defensiu del rival ens va fer entrar en una petita crisi, però l’encert al tir va fer que tornéssim a tenir avantatge al marcador. Així i tot, un parell d’errades fruit dels nirvis i la joventut, ens va fer patir fins al final. En resum, un bon partit i una victòria necessària per recuperar la moral de cara al 2024.




CADET MASCULÍ NOAH’S

La Salle Palma 72 - 53 CB Capdepera Cafè Noah’s

Primer partit d’aquesta nova lliga, on hem començat amb molta intensitat però poc encert.
Els cadets de Capdepera han disputat el partit per etapes. El cansament i la frustració causada pel joc agressiu del rival ha fet que no hàgim estat capaços de realitzar el nostre joc còmodament.
El poc nombre de jugadors disponibles i l’estat d’uns altres ha provocat una diferència en el marcador que no reflecteix la realitat del partit.
Enhorabona als jugadors que han lluitat fins al final. Ara toca treballar en els errors per a poder millorar.



INFANTIL MASCULÍ EXPERT
CB Capdepera Expert 70 - 24 Hispània CB

Primer partit després de les vacances de Nadal, en el qual el conjunt Gabellí no va començar amb la intensitat ni el treball que predominava a la primera fase. A l’equip de Capdepera li va costar entrar en el partit, causat pel poc encert ofensiu. En la segona part, l’equip de gabellí va saber reaccionar per a tancar el partit i obtenir un còmode resultat.


 

PREMINI MASCULÍ ASSOCIACIÓ HOTELERA
Santanyí - CB Capdepera Associació Hotelera

Primer partit de tornada de les festes i ha estat tot un èxit.
Els nins han sortit amb moltes ganes i han ensenyat als seus familiars el seu joc. Amb molta defensa i velocitat en el contraatac i la bona posició de joc amb unes grans passades, els jugadors de Capdepera han fet un recital de bàsquet de cistella petita.
Els entrenadors estem molt feliços amb el partit i esperem que anem a més a partir d’aquí.
 

#bàsquetcapdepera #aravadeboaravadebàsquet