Sisena victòria consecutiva dels "minis":

Joventut Mariana, 12

Mini masculí.
Capdepera 17.01.09, 11 h.
At.Escolar 62-12 Joventut Mariana Soler (Sóller)

1r període: 12-2   2n període: 17-2    3r període: 18-4     4t període: 10-4    5è període: 15-0

Els minis han resultat victoriosos del partit, per sisena vegada consecutiva, enfrontant-se a un rival considerablement més dèbil. Va ser un partit caracteritzat pel domini de l'equip local, que finalment va aconseguir tancar el marcador al cinquè període. Malgrat ser un partit fàcil, m'agradaria destacar i donar l'enhorabona als meus nins que, dia a dia, n'aprenen més i això es transmet en els partits.
Totes aquestes victòries ens han de servir per agafar motivació i forces per als rivals més forts de la lliga, que estan per venir.

Guillem Mir

Infantil Masculi.
Calvià 18.01.09, 10.30 h.
Calvià 68 – At. Escolar 29

Partit complicat contra el tercer classificat, on es va notar  la falta d’entrenament i el cansament pel desplaçament.

Infantil Femení.
Capdepera, diumenge 18/01/09; 10:00 h.
At. Escolar 3 - Zona5 53

1r període 0-26;  2n període 3-27

Aquest partit sabíem que seria dur, però ens hi enfrontàrem amb ganes. Bona actuació per part de l'àrbitre i de l'entrenador contrari.

Susana

Cadet Masculí.
Manacor, 18.01.09; 12 h.
Bàsquet Manacor 68 -  At.Escolar. 55

1r parcial: 15-10     2n parcial: 23-16     3r parcial:  10-19     4t període: 20-10

Un cop més hem afrontat un partit amb sis jugadors. Tot i això, el partit va ser molt emocionant i igualat. Començàrem anant per davant en el marcador, però en el minut set del primer temps l'equip local se'n va anar deu punts a dalt. Al llarg del segon i tercer períodes retallàrem la distància fins a igualar el marcador, però al darrer quart, les faltes personals de Dani Rico i l'expulsió de Vicenç Marí van limitar el joc de l'equip. Al tercer quart, ens van arribar els reforços infantils que ens ajudaren a acabar el partit amb cinc jugadors a la pista. Malgrat això, la victòria final va ser per a l'equip manacorí, amb tretze punts per sobre nosaltres.

Un cop més, he d'agraïr l'ajuda als dos infantils Pep i Lluís.

Període extra 0-1.

Després de moltes derrotes, el sènior femení ha demostrat que és capaç del millor i del pitjor. Es presenta a Santanyí amb 7 jugadores, dues de les quals estaven lesionades, i li planten cara a les segones classificades i els guanyen. En el primer i segon període ens defensaren en individual. En el tercer y quart període canviaren a zona i aquí ens frenaren una mica, i per això ens guanyaren aquests dos darrers temps.

1ª Aut. Masculina.
Capdepera, dijous 15.01.09; 21.00 h
Burger King 83 – Ciutat d’Alcudia 67

Nova victòria de la primera, que fa que es tanqui la primera volta amb sis victòries, en onzena posició i a tres victòries del descens. De moment, la feina feta als entrenaments dóna els seus fruits. Es va guanyar al Ciutat d’Alcudia, tercer classificat fins aleshores gràcies a un gran primer quart que ens donà un avantatge que els alcudiencs no pogueren remuntar.