Dia 14 d’octubre se va celebrar a Cala Moltó la Cursa Marxa Nòrdica Cala Agulla, que serà Campionat de Balears individual, puntuable per la Copa Balear Marxa Nòrdica 2023. Aquesta prova estava organitzada conjuntament per l’Ajuntament de Capdepera i el Comitè Balear de Marxa Nòrdica, que forma part de la Federació Balear de Muntanya i Escalada.

La prova consistia en un circuit mixt asfalt-bosc. Es tracta d'un itinerari que discorre pels boscos de de Cala Moltó (Zona Cala Agulla) i pel camí de Son Jaumell, sortint a l'entrada de Cala Moltó. Anaren i tornarem del bosc fent 3 voltes a un circuit de 4 KM passant davall els arbres amb terreny d’arena i terra i el camí asfaltat de Son Jaumell.

Hi van participar 43 caminaires en la cursa oficial de 12 quilòmetres.

Els guanyadors absolut de la prova han estat:

Absolut masculí
1r. Marc Rigo Cabrer (CA Son Servera), veterà A,  amb un temps de 1:24:39
2n Miguel Kapon García ( NW Ciutat) , veterà B, amb un temps de1:26:29
3r Miquel Mestre Ferriol (NW Llevant), veterà B, amb un temps de 1:26:50

Absolut femení
1a Pilar Darder Alorda (NW Ciutat), veterà A, amb un temps de 1:32:20
2a Conchi Mir Orfila (CDNW Camina con Elena), veterana C, amb un temps de 1:34:06
3a Beverley Ward Wiles (CDNW Camina con Elena), veterana D, amb un temps de 1:34:07 De Capdepera van participar Maria dels Àngels Alzina Gómez-Quintero (Myotragus Capdepera), primera de la categoria B, que arribà en 19a posició absoluta amb un temps de 1:35:58 ; i Juan Ferrer Pons (NW Llevant), veterà B, amb un temps de 1:49:11.
 

Us deixem unes imatges dels pòdiums.


Pòdium guanyadors absoluts


Pòdium veterà A


Pòdium veterà B


Pòdium veterà C


Pòdium veterà DPòdium sèniors


Pòdium localEnhorabona a tots i totes les participants i a l’organització.

D'altra banda n'Àngels Alzina va participar del campionat d'Espanya formant part de l'equip de marxa nòrdica de les Illes Balears, celebrat a Sevilla.