"Abans de res soc de Capdepera i el meu equip és l'Escolar, això motivat pel projecte que em van - plantejar ... no vaig dubtar en cap moment a tornar al meu club"






-Va néixer el 15 de setembre de 2004 a Capdepera, a quinze anys debutà en primera regional amb l'Escolar, la temporada passada suc la lliga nacional juvenil amb el C.D. Manacor i aquesta temporada amb 19 per complir sent un dels jugadors més joves de la plantilla, ha tornat a Capdepera per a defensar de nou la samarreta verda de l'Escolar.
Vam tenir una xerrada i contestà les següents preguntes:


- Estudies o treballes?

- Estic treballant de manteniment en un Hotel, feina que m'agrada.

- A part del Futbol que altres esports t'agraden?
- M'agraden tots els esports en general, especialment el Pàdel.

- Del Madrid o Barcelona?
- Del Barcelona

- El teu jugador preferit?
- Quan Messi estava en el Barça era el meu jugador preferit, però ara ho és Pablo Martin Páez Gavira "GAVI "al qual m'agradaria semblar-me en el joc.

- Vas debutar a 15 anys amb l'Escolar de Primera Regional quin va ser el teu primer partit?
- El meu primer partit va ser contra el Porto Cristo en el seu camp.

- Què recordes del teu debut?
- Doncs que vaig substituir a Javi Maya. En l'escalfament vaig estar molt nerviós llavors en entrar al camp em vaig tranquil·litzar. D'aquest primer partit tinc uns bonics records de Maties l'entrenador i Jordi el seu fill (segon entrenador) em van animar em van donar la seva confiança, dues persones que em van ajudar molt, sent Maties, al meu parer, un dels millors entrenadors que he conegut.

- De l'equip Juvenil de l'Escolar al juvenil de Manacor en què es diferencia els equips?
Primer són categories diferents (superior la del Manacor) hi ha un abisme en tots els sentits, tant en els entrenaments com en la preparació física, en les tàctiques, etc... A Manacor són molt més exigents en tot, ho demana la categoria.

- Suposo que una vegada acabada la temporada amb l'equip de la lliga nacional juvenil (interislas) del Manacor et van arribar ofertes d'altres equips.
- Sí, va haver-hi diversos equips que em van convidar entre ells el Cala Millor i el Serverense.
Vaig decidir Tornar a l'Escolar. Abans de res soc de Capdepera i el meu equip és l'Escolar, això motivat pel projecte que em van plantejar em van dir que no tindríem problema de plantilla amb algunes incorporacions noves, no vaig dubtar en cap moment a tornar al meu club.

- Què esperes d'aquesta temporada?
- Esper una temporada molt bona, crec amb esforç, voluntat i entrenaments podem aspirar al màxim que és l'ascens de categoria.

- Com veus l'actualitat futbolística del moment?
- Jo soc molt jove, però crec que el futbol professional no té el sentit d'abans avui només es pensa amb els diners.


Javi, al costat d'Héctor Herrera en el dia del debut amb el primer equip de l'Escolar tots dos el van fer a quinze anys. Héctor sembla que s'ha cansat i ha deixat el futbol

Nota- tant de bo tots els jugadors que Capdepera aporta a altres equips pensessin com Javi i tornessin a l'equip que els formà, sens dubte l'Escolar tindria una plantilla amb moltes més garanties d'èxit


BEST