"Diferents arts, diferents camins cap a una mateixa veritat"




La catifa del tatami vesteix el passeig de la Sirena, 40 metres de tapís i 211 participants de totes les edats i condicions va ser la presentació d'aquesta nova edició.

Dissabte passat dins el marc de les Festes del Carme, les acadèmies de les arts de combat d'origen nipó: el Karate d'en Jesús Lara, l'Associació Cultural Riu del Mestre Perfecte Acosta i el Renshinkan de la mà d'en Pep Mascaró, tenen com sempre un objectiu comú, el que marca escola de l'Art Tradicional Japonesa Reido "diferents arts, diferents camins cap a una mateixa veritat"

Aquesta és la màxima que ha predominat sempre en aquestes tres escoles. Ara 27 anys després del seu inici hem gaudit com de veure les millors demostracions en acció, Jiu jitsu, karate, kendo, aikido, judo, ken jutsu, krav maga,Full Contact, Iaido, bo jutsu i un llarg etcètera de modalitats, infantil masculí, femení i adults.

Enhorabona a l'Ajuntament de Manacor per la representació de la nova regidora de Turisme, Júlia Acosta Miquel, que va donar paraules de benvinguda a tots els allà presents, felicitar a l'organització, a tots els pares i participants. Així com també va ser l'encarregada de la clausura de l'acte.