-Breu entrevista


Convidat per la directiva per a continuar, Isma ha decidit no continuar amb el primer equip, creu que ha acabat un cicle. Va començar entrenat al primer equip a la temporada 2015-2016 al costat d'Ángel Domínguez. La temporada 2019-2020 va tornar a entrenar en segona regional, jugant la lligueta d'ascens, no es va poder ascendir, però si es va ascendir la temporada següent (2020-2021), a primera regional. La temporada 2021-2022, quan faltaven quatre mesos per a acabar el campionat, substitueix a Maties Ramis i aquesta temporada que ara ha acabat (2022- 2023) va tornar a entrenar a l'equip de primera regional. En total són cinc temporades. Li preguntem:

-- Què tens al cap per a la pròxima temporada?
- He tingut una conversa amb Jaume Moll, però en aquests moments no m'il·lusiona entrenar a equips base, prefereixo les exigències d'un primer equip.

- Si tinguessis l'oferta d'un primer equip?
- Me l'estudiaria no tinc la porta tancada a cap club.

- La teva opinió esportiva de la finalitzada temporada?
- Crec en línies generals hem fet una bona temporada, en el campionat de lliga quedem habitacions classificades podent jugar la lliga d'ascens a primera regional preferent.

- La lliga d'ascens?
- Ens sobrà. Amb el format que es va fer teníem poques possibilitats d'ascens i jugar-la en dates que molts jugadors comencen el treball en hostaleria, va ser una dificultat afegida.

- Per a acabar
- Isma va voler expressar la seva gratitud al delegat Fran García, a Jaume Moll per la seva gran labor ja que sense l'hagués estat diferent, a la directiva per la confiança que em van donar, deixant-me treballar sense posar cap obstacle a la meva feina i atenent les peticions que els vaig fer.

NOTA
Amb aquesta entrevista iniciem unes quantes a petició de jugadors que volen expressar les seves opinions entre ells els tres capitans que han defensat els colors verds aquesta finalitzada temporada.

BEST