Cesar Gelabert Pino és un jugador nascut a Palència el 31 d'octubre de l'any 2000, es tracta d'un futbolista que actua en zones avançades del centre de camp, bé com a mitja punta, per tot arreu o fins i tot com a segon davanter. Criat a Alacant, fill del gabellí Juanmi Gelabert, net per part paterna de Jaume Gelabert (Corem) epd i la gabellina de Palència Marisa Margüello, ha fitxat per quatre temporades amb el club de Tolosa de la primera divisió francesa.
El Tolosa aquesta temporada finalitzada de vint equips ha estat el tretzè classificat, sent campió el multimilionari P S G. de la capital parisenca.


César i Juanmi


Cesar va començar la seva formació en les pedreres d'Albufereta, Faro Costa Blanca I Hèrcules C.F. d'Alacant. En la temporada 2019-2020 formà part del Reial Madrid Castilla, en el qual jugaria dues temporades en la segona divisió B, sent jugador del R.M-C va estar entrenant amb el primer equip del Reial Madrid.
El 5 d'agost de 2021 es va comprometre amb el C.D. Mirandes de la segona divisió d'Espanya per dues temporades.


Amb Luka Modric


En aquestes dues temporades sent jugador del Mirandés li han servit per a la seva total recuperació de lesions que el van tenir apartat de l'equip, una vegada recuperat totalment en aquesta temporada recentment acabada ha estat un dels millors jugadors sobre el terreny de joc, demostrant el gran talent que porta dins, això li ha valgut per a tenir dues ofertes de clubs de la primera divisió d'Espanya, però Cesar ha triat el Tolosa per a seguir amb la seva trajectòria professional.

Desitjam molta sort a Cesar del qual seguim els seus passos a través de Marisa la seva àvia paterna i per ser fill de Juanmi el nostre estimat paisà el qual va portar el nom de Cala Cajada a les ciutats dels equips on jugà. Sevilla, Gijón, Elx, Hèrcules, Huelva, etc.



Jugant al Mirandés

BEST