Consell 3 – Escolar 2

Benvolguts siau, estimats amics futbolers, tots quan sou!

Jornada vint-i-nou. Penúltima d’aquest esbojarrat campionat de lliga. Els intel·lectuals i els més lletrats, que són els que d’això n’entenen, pensen que un bon silenci diu més i és més eloqüent de vegades,  que qualsevol caramull de paraules.  Jo em vull agafar a aquesta esmena i avui, per primera vegada en sis temporades, faré  un mutis pel fòrum i em mossegaré  la llengua per veure si em mor enverinat amb el meu propi verí.

El resultat parla per ell mateix, per tant, vostès mateixos treguin les seves conclusions.

Ran d’aquestes vint-i-vuit jornades he dit tot el que havia de dir; inclòs en qualque ocasió he fet força llarg. Ara mateix i analitzat el partit d’aquest dissabte, dir-vos que estic fastiguejat i totalment desenganyat del futbol exhibit pel nostre equip.  Crec que el més prudent és ser elegant, aportar seny i no afegir més llenya al foc de la que ja crema.

Amb el vostre permís deixaré la crònica d’avui i les meves inútils conclusions, metàfores, impertinències i la típica acidesa de sempre guardades dins el calaix de l’oblit. Em conec i entrar a desbudellar aquesta jornada no em portarà més que maldecaps innecessaris que no em ve de gust assumir.

Esper que aquest silenci sigui entès i respectat. Moltes de gràcies!

Visca l’Escolar victoriós!

Biel Torres