Pluja de medalles i excel·lents resultats.

Paula Lorenzo, triple salt

Participació històrica del club en un campionat com aquest, dissabte passat va tenir lloc el Campionat de Balears d’hivern a la pista de Magaluf.

Si l'any passat viatjàrem a Eivissa amb 4 atletes (medalla d'or de Martí , en salt d'alçada), aquesta vegada en van participar 12 atletes i vam aconseguir 5 metalls. Per a un club com el nostre, que és veritat que ha anat creixent, no té la mateixa capacitat que un de ciutat. Però hem pogut demostrar que no per ser pocs no cridaríem l'atenció. Des de la primera hora amb el triple salt masculí i el salt d'alçada femení en marxa, ja aconseguim els dos primers metalls gràcies a Martí Cerdà. En Martí es va imposar a la prova del triple salt guanyant la prova amb una marca de 13.23, amb vent, no és marca personal, però també indica la dificultat afegida de saltar amb excés de vent. No afavoreix igual que a les curses, ja que la fase de vol quan no hi ha contacte a terra el vent descontrola els moviments. El mateix vent per a Maria Servera al salt d'alçada, que encara en aquestes condicions va millorar la seva marca en 6cm i així va poder fer-se amb la plata, recordar que la Maria acaba d'aterrar a la categoria s.16, va ser la seva primera experiència en categoria absoluta . A més, en salt d'alçada va competir Elisa López que va aconseguir la 8a plaça.

Podiums de Martí Cerdà i Maria Servera

A les semifinals dels 60m llisos en categoria femenina teníem doble participació, les germanes Lorenzo. D'una banda va córrer Inés que es va classificar de manera magnifica a la final A, amb les més ràpides (només hi ha 8 places) i Paula igualment bé es va classificar per a la final B. Inés va fer una gran demostració a la final A quedant 6a, era la més jove de les participants però no ho deixà entreveure i lluità amb elles fins al final. Paula finalment no va córrer la final B ja que estava disputant a aquella hora el triple salt. En categoria masculina ens representava Francesc Alzina, que amb la millor carrera de la temporada li donava l'accés a la final B, on finalment va quedar 7è, no millorant el seu temps de les semifinals.

Inès Lorenzo, 60 metres llissos

Feancesc Alzina, 60 metres llisos

Triple representació femenina en triple salt, Paula Lorenzo, Maria Servera i Elisa López. Na Paula que ja ens té malacostumats aquesta temporada va brillar en la seva essència actual, competint amb mentalitat de veterana quan és la 3a vegada que competeix en aquesta prova, una meravella. Evidentment, aquest esforç li va donar la plata d'aquest campionat. Maria en aquesta prova va quedar la 8a i Elisa no va passar a la millora quedant la 11a.

Maria Servera, triple salt

Elisa López, triple salt i salt d'alçada

El matí el va coronar el relleu masculí de 4x60 compost per Joan Alvarez-Ossorio, Sixto Jiménez, Francesc Alzina i Martí Cerdà. Un bronze amb gust d'or, ja estàvem molt feliços d'haver-nos classificat per al campionat, van aconseguir fer uns canvis perfectes i nets.

La sessió de la tarda va començar amb la final del salt de longitud on va competir Inés Lorenzo, quedant a el 8è lloc. Francesc Alzina va córrer les semifinals dels 200m, ja amb una mica de cansament acumulat i no va passar a la final.

Inès Lorenzo, salt de llargària

Martí en salt d'alçada va fer un "concursàs", passant totes les altures a la 1a fins que es va quedar sol al concurs i en aquest moment té el privilegi de demanar una altura al gust, és clar, enfocament el que seria la seva marca personal 1,92. Aquesta vegada no va poder ser, però les sensacions d'aquest concurs van ser magnífiques, on Martí demostrà solvència i experiència.

Pòdium de relleus

El campionat el van tancar els al·lots del 4x400 Joan Alvarez-Ossorio, Salvador Brunet, Francesc Alzina i Maties Alzina. Repetim el mateix amb l'anterior relleu, molt feliços i meritori haver-nos classificat, ja que necessites mínim 4 atletes que puguin córrer aquesta distància. En aquest cas només va poder arribar a la 7a plaça.

Volem ressaltar les 3 medalles aconseguides d’en Martí, especialment en doble títol de campió de Balears, ja que cal viatjar uns quants anys enrere des de la darrera vegada que un o una gabellina va aconseguir coronar-se en dues proves el mateix campionat.

Pròxim destí 12 de febrer Campionat de Balears de cros a Eivissa.