Brillant organització del XXV Torneig Cala Rajada de Judo per a l’Edat Escolar, a càrrec del Club Reshinkan
Image

   El dissabte dia 29 de novembre de 2008, tingué lloc, al poliesportiu Es Figuera, el Torneig de Judo de Cala Rajada que arriba a la XXVà edició. El recinte s’omplí de gom a gom amb els 172 nins i nines inscrits i els seus acompanyants. Tots els qui assistirem a la jornada esportiva pogueren gaudir del  millor judo infantil, en el qual els participants d’edat preescolar varen  ser els més ovacionats i els qui feren gaudir a tots els presents.

Image

   El Trofeu Cala Rajada se diferencia dels demés ja que tñe  dues modalitats diferents: l’Exhibició tècnica de randori  per a edats entre els 3 i 7 anys i la competició a partir dels 8 anys, d’aquests els qui no volen competir tenen també categories reservades en la modalitat exhibició.
   Aquest trofeu se pot dur a terme gràcies al patrocini de l’Ajuntament de Capdepera i a la col•laboració de les següents entitats comercials: Construccions Gómez-Qintero, Llepolies,  TEG SL, Hotel Restaurant s’Abeurador d’Artà, Hotel Bellavista i Pizzeria AL Capone.

Image

   La competició s’inicià després de les paraules de benvinguda de la Regidora d’Esports de Capdepera, Pilar Gasull i la presentació de les 17 escoles de judo participants: Taikukan (Sineu); Col•legi Frai Juníper Serra (Petra); de Manacor, els Col•legis Jaume Vidal, Sa Torre, Simó Ballester, La Pureza, Es Canyar  y el Renshinkan; de S’Illot el Talaiot; de Sa Coma, el Punta de N’Amer; de Sant Llorenç, el Mestre Guillem Galmès; de Son Servera, el Jaume Fornaris i el Renshinkan; de sa Colònia de Sant Pere, el Rosa dels Vents; i els anfitrions   S’Alzinar de Capdepera, S’Auba de Cala Rajada i el Renshinkan.
   Finalitzada la competició tingué lloc l’acte de entrega de les distincions a càrrec de Pilar Gasull. Els premiats locals són:

Image

Modalitat d’exhibició.
    RODRIGO MARTINEZ, ZAIRA CASTILLO, ALEJANDRA SOBRADELO, XEAMILA FABRICIA, XAVIER MIQUEL, ELOY CANO, FRANCISCO ESPASANDIN, PHILIPP KOSRO, CRISTINA ORTEGA, LARA SCHULTER, LLUIS LLULL, DAVID HIDALGO, HECTOR HERRERA, MARIO ALEJANDRO, SARA CAVALLER, TERESA JOAQUIM, BIEL GARAU, ADRIÀ FERNANDEZ, ANTONI ALBERT PLANAS, ORIOL MARTINEZ, PERE CASTELLANO, SERGIO GARCÍA, MARGA MORENO, ALVARO LOPEZ, PEDRO MASSANET, ERIC VELIZ, VINCENT , CALVIN KARGES i JOSE Mª MARTINEZ.


Image

Modalitat competició.
   Primer classificat: CATI JIMENEZ, CRISTINA ORTEGA, FIDEL MARTINEZ,  JOAN CARLES AGUILAR, DAVID CORDERO,  CRISTIAN FERNANDEZ i JAIME FERNANDEZ.

   Segon classificat:LAURA CONDE, CRISTIAN ZUPINSKI i  CONNI DANKELMANN.

Tercer classificat: MERÇE BARBON, ARMANDO RUIZ, YANNICK WILKEN, MARCO MARX i MARIA JIMENEZ.


Josep Mascaró