Control de dissabte 7 de gener 202, a la pista CTIB

Pluja de marques personals dels atletes, la raó de continuar entrenant durant les vacances ha plasmat els seus fruits, no hi ha secrets només dedicació.

Paula Lorenzo brillà al triple salt on va competir per primera vegada a la seva vida. No només va guanyar la prova on va tenir contrincants amb títols de campiones de balears sinó que la marca que va obtenir podria haver estat mínima nacional per al campionat d'Espanya sub16 si el vent no l'hagués anul·lat per excés. A més va córrer la prova dels 60m llisos, on va realitzar la seva millor marca personal de la història. La Paula avui ja té la mínima per als 60m tanques, evidentment es fa de notar que és una atleta polivalent encara que des d'aquí volem afegir la dificultat que presenta la prova del triple salt.
Martí Cerdá que aquesta vegada també com la seva companya d'entrenaments Paula, es va estrenar a la prova del triple salt. On també brillant, una 3a posició absoluta. A més del club es van estrenar en aquesta prova Aitor Benguechea, Maria Servera i Elisa López.

Inés Lorenzo per la seva banda va marcar la diferència de nivell als 300m llisos on va millorar la seva marca anterior (42.35) fins als 41.87 corrent "sola", la 2a classificada va córrer en 45.75. A més Inés va córrer els 60m llisos on va fregar la seva marca personal quedant-se a tan sols 2 centèsimes i quedant 2a absoluta.

Sixto Jimenez per la seva banda està demostrant el seu gran canvi de nivell, entrenant ja ho vèiem però per fi ha tingut l'oportunitat de deixar-ho clar amb temps electrònics. Baixant la seva marca personal (8.47) als 60m llisos en més de mig segon 7.78 i als 300m llisos (43.01) millorant 2 segons 41.00. En velocitat també va participar Aitor Benguechea que també va millorar la seva marca personal (8.38) en 3 dècimes 8.17.

Més marques personals per a Cristina Miquel que va guanyar els 600m llisos, Victor als 600m llisos i 300m llisos, Toni Germeroth a 300ml.

El proper cap de setmana viatjaran tots aquests atletes per competir en un control de pista coberta a Sabadell i així guanyar experiència en aquest tipus de pista que no tenim a les Illes Balears.